Tesla hisseleri Misk azaltan Pil Gün beklentileri gibi güz

Related Articles

CEO Elon Musk, elektrikli otomobil üreticisi Pil Gün sunum öncesinde beklentilerini yönetmek aranan Tesla hisseleri %5’ten fazla Salı battı.

Misk şirketi Salı ayrıntıları geliştirdiği pil yeni bir tür hakkında açıklaması bekleniyor. Seri üretime ulaşmak için engelleri hakkında uyardı zaman analistler, teknoloji Tesla elektrikli araç alanında rakiplerine karşı üstünlüğünü korumak yardımcı olabilir umuyordu, ama Misk Pazartesi gibi umutlarını söndürdü.

“Tesla Pil Gün hakkında önemli not yarın açıklayacak,” Misk Tweet attı, ve hatta şirket hakkında iletişim için gitmek onun. “Bu uzun vadeli üretim, özellikle Yarı, Cybertruck & Roadster etkiler, ama duyurmak ne 2022 yılına kadar ciddi yüksek hacimli üretim ulaşamaz.”

Misk Tesla tedarikçiler Panasonic, LG ve KEDİ pil hücre alımları artıracağını söyledi ama aynı zamanda kendimizi harekete sürece hala 2022 ötesinde & önemli sıkıntısı öngörüyoruz “uyarısında bulundu. Tesla Fremont, Kaliforniya’da bir laboratuvarda batarya hücreleri için prototip üretim hattı, şirketin ABD otomobil Fabrikası yakınında inşa etti.

Tesla hisseleri %6 oranında sonrası Saat ticareti sonucunda Pazartesi düştü, $449.39 yüksek 2 hemen hemen% kapattıktan sonra. Yine de, hisse fiyatları hisse senedi bölünmüş ve S&P 500 içine Tesla’nın giriş imkanı etrafında iyimserlik arkasında tarih için %400 yıl vardır.

– CNBC Lora Kolodny ve Jessica Bursztynsky bu rapora katkıda bulunmuştur.

More on this topic

Popular stories