-Xpeng Çin elektrikli araba başlangıç, yeni bir uçan araç kapalı gösterir

Related Articles

Elektrikli araç başlangıç Xpeng Eylül Pekin Auto Show’da uçan bir araç için ilk nesil prototip tanıttı. 26, 2020.

Evelyn Cheng

Xpeng destek PEKİN — Alibaba-uçan araba teknolojisi, şirketin uzun vadeli stratejisinin bir parçası olarak para koyuyor.

Cumartesi günü Pekin Auto Show’da ortaya elektrikli otomobil elektrikli uçan araçların bir dizi başlangıç geliştirmek olduğunu söyledi ilk Gösterisi.

Sekiz pervaneler ve kare gibi bir kapsül ile, aracın uçan bir araba daha taşıyan insansız bir insana benzer. Prototip Xpeng Heitech, Xpeng ve CEO’SU O Xiaopeng sahip olduğu teknoloji birimi bir çoğunluğu tarafından geliştirilmiştir.

Birim, şirketin uzun vadeli araştırma ve geliştirme bölümü ve çekirdek işletmeler ve geliştirme stratejisi değişmediği Xpeng bir açıklaması dedi. Şirket bu kadar hassas ve haritalama teknolojileri alanlarında araştırma vardır öngörüyor.

Uçan araç iki yolcu tutabilir ve (82 feet 16.4 feet) 5 metreye 25 metre düşük yükseklikler için tasarlanmış, Xpeng göre. Proje konsept aşamasında olan, ve şirketin önemli yatırım yapmadan önce mekanın umutları değerlendireceğini söyledi.

“Bu gerçekten hareketlilik ile ilgili daha büyük bir çerçevede düşünmemiz için bir uzun menzilli Ar-Ge bir keşif olduğunu,” Xpeng Brian Gu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başkanı, bir röportajda Cumartesi günü Pekin Auto Show kenarda CNBC söyledi.

“Gelecekte sadece elektrikli araçlar akıllı hareketlilik otonom sürüş özelliklerine sahip olduğunu düşünüyoruz, ama diğer teknoloji ile, çok heyecan verici olacak, bu çok boyutlu bir ekosistem oluşturmak diğer aygıtları etkinleştirmek,” Gu ” dedi. O bölgede yatırım ve bazı keşif yapıyoruz “bu yüzden.”

Yönetmelik arabalar uçaklar ve öz taşıyan insan gelişimi için büyük bir engel bulunuyor.

More on this topic

Popular stories