Amazon Yüzük uçan güvenlik kamera drone açıkladı

Related Articles

Amazon’un uçan güvenlik drone.

Amazon

Amazon uçan bir drone üzerinde sabit yeni Halka güvenlik kamerası başlatıyor.

Yüzük her Zaman Evde Cam denilen, birden fazla bakış açıları giriş ve kayıt görüntüleri içinde uçabilen otonom kapalı güvenlik kamerası. Kullanıcılar ev boyunca uçmak için cihaz için bir yol ayarlayın. Cihaz havada değil, blok kamera bir dock oturana, gizlilik endişelerini yatıştırmak için bir çaba içinde.

Amazon yeni ürünler ile ilgili bir takım ile birlikte Perşembe günü sanal donanım olay sırasında cihazı tanıttı. Şirket arabaları için Echo ve Echo Haritayı modelleri, yeni Yüzük güvenlik kameraları yükseltilmiş duyurdu ve video oyun streaming servisi, Luna başlattı.

Yüzük, Amazon tarafından 2018 yılında satın alınan akıllı güvenlik pazarında birden fazla alanı ele, insanlar uzaktan evlerini kontrol etmek için izin bağlı kapı zilleri ve akıllı ev kameraları başlattı.

Jamie Siminoff, Yüzük kurucusu bir blog yazısı yazdı her Zaman evdeki kameraya kişi sadece bir cihaz ile evlerinin birden fazla alanı kontrol etmek yerine, birkaç kamera satın alma sağlayacak. Drone Zil Çalar, şirketin akıllı ev güvenlik sistemine bağlıdır. Sistem, şüpheli etkinlik algılarsa, her Zaman Ev Cam otomatik olarak neler olduğunu görmek uçuyor.”

Yüzük cihazlar daha ekosistemi için müşterileri çekmek için başka bir yol sağladı Amazon, Alexa sanal yardımcısı ile entegre var. Ama bu iş aynı zamanda gizlilik endişeleri ile kuşatılmış, yakından polis departmanları ile suçları araştırmak yardımcı olmak için çalışmak Yüzüğü karar üzerinde tartışma takip ediyor. Milletvekilleri müşteri video görüntüleri çalışanlarına erişim ne giderek Yüzük inceleme girdiler ve var.

Siminoff her Zaman Ev Cam zihin “gizlilik ve güvenlik üst ile inşa edildi” dedi. Yüzük uçuş ne zaman cihaz sadece kayıt ve motorları ile kullanıcıların ev boyunca hareket duyabileceği kadar yüksek sesle söyledi.

“Elle kontrol edilen, sadece kayıt ve sizin için neyin önemli olduğunu görecek emin olamaz,” Siminoff ekledi.

Her Zaman evdeki kameraya 2021’de satışa sunulacak ve fiyatı da 250 dolar.

More on this topic

Popular stories