Ücretli Google Chrome uzantıları kapatılıyor

Related Articles

Google Chrome Web Mağazası, şirketin sunduğu ödeme Krom uzantıları kapatılıyor duyurdu. Uzantıları kazandırmak için çalışıyoruz geliştiriciler, diğer ödeme işleme sistemleri ile yapmak zorunda olacak anlamına gelir.

Pazartesi gününden itibaren, geliştiriciler artık zaten Mart ‘ tan beri bir politika buruk olsa yeni para uzantıları olun, Google’a göre olabilir. Ve bu politika sonra Ocak ayında ödenen uzantıları yayıncılık geçici süreyle askıya alınması aşağıdaki Google fark amacı “hileli işlemler artmasını[ed] kullanıcıların yararlanmak için.”

Mevcut uzantıları artık Chrome Web Mağazası ödeme sistemini kullanarak müşterilerine şarj edebilirsiniz Google yavaş yavaş önümüzdeki aylarda ve 1 Şubat’ta diğer işlevler devre dışı olacaktır, Google diyor. Tam zaman çizelgesi burada:

Resim: Google

Bunlar bu sene yaptı Google bu uzantıları için tek önemli değişiklikler yok. Şirket spam uzantıları ile aynı işi birden çok uzantıları uzaklaştırma, uzatma geliştiriciler için daha iyi bir yerleşim elde etmek için denemek yorumları işlemek için izin vermiyor ve kötüye bildirimler uzantıları yasaklayan da dahil olmak üzere azaltmak amacıyla Nisan ayında politika güncellemeleri bir dizi silindir dışarı.

More on this topic

Popular stories