iPhone 5G kabulü için ‘büyük olay’ olabilir

Related Articles

İnsanlar (11 Haziran 2019 Şangay, Çin Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi ‘ nde Asya CES) 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda bir gün boyunca 5G temalı bir konuşma dinleyin.

Gao Yuwen’in | VCG | Getty Images

Yıllardır teknoloji yatırımcıları ve meraklıları Apple’ın 5G kablosuz özellikli iPhone’lar tahmin edilmiştir.

Apple onları serbest&T Communications CEO’SU Jeff McElfresh DE eşiğinde olduğunu artık insanlar heyecanı kontrol etmek isteyebilir diyor.

“Her zaman 5G halkın beklentilerini yumuşatmaya çalıştım,” McElfresh Üstten CNBC “Görünüm” söyledi.

Apple Ekim ayında 5G iPhone başlatmak için planları, madde ile tanıdık insanlar göre. Bazı kullanıcıların hızları gibi “ev genişbant,” hemen olacak olan 5G kablosuz hizmet için McElfresh göre yükseltmek istiyorum. Ama diğerleri bu hizmet için ek ücret ödemek istemeyecek ve AT&T mevcut 4G LTE teknolojisi ile içerik olabilir, dedi.

“İPhone abonelerin birçok cihaza yükseltmek için hareket ettiğini göreceksiniz inanıyorum, ama büyük bir olay olacağını tahmin etmezdim,” McElfresh dedi. “Ben de olmayan bir olay olacağını sanmıyorum. Müşteriler, bugün karşı karşıya olduğumuz ekonomik baskılar dayanarak, ne yapmak istediklerini olarak hesaplanan bir karar olacağını düşünüyorum.”

5G teknolojisi, Internet bağlantısı geleceği olarak lanse, otonom araçlar ve akıllı cihazlar için oluşturulmuş olsa da, ilk resepsiyon daha hızlı çığır açan bir uygulama ya da genel olarak henüz mevcut değil ya da daha doğrusu, tüketicilerin daha büyük işletmeler için yararlıdır, çünkü sessiz olabilir. AT&T resmen ülkenin heryerinde Temmuz ayında 5G ağ başlattı.

Bu arada, AT&T mühendisleri büyük olasılıkla zaten bağlı makineler ve yapay zeka üzerinde on yılda kaydedilen ilerleme inşa kapalı olacak 6G, üzerinde çalışıyoruz, McElfresh dedi. En yüksek hızları alma konusunda tüketicilerin niyet için, kablosuz teknolojisi her zaman bir seçenek olarak-eve-fiber izi olacak, dedi. AT&T, önümüzdeki yıllarda fiber yatırımları hakkında harcamalarını artırmayı planlıyor, McElfresh dedi.

“Eğer birden fazla seans evde hayatta var olduğu bir ev ya da bir ortamda ve bant genişliği açısından vergi olurlarsa, aşağı fizik olsun,” McElfresh dedi. Uzun boylu ya da küçük, ağa geri spektrum ve bu radyolar bağlamak lazım çünkü her lif bir sürü gerektirir olsun “demek istediğim, tüm cep siteleri olursa olsun, 5G veya 4G oldukları için. Ve bu yüzden yatırımlarımızı fiber ve 5G etrafında el-ele gidin tez.”

CNBC için Pro abone tam Q&A okuyun ve sektör liderlerinin diğer görüşler.

Dikkat: AT&T CEO’SU kararı ben salgını sırasında ödeme yapmayan müşterilere kesmek için değil.

More on this topic

Popular stories