Prezi sanal öğretim daha heyecanlı yapmak için yeni video özellikleri yayınladı

Related Articles

Bunun yerine ardışık slaytlar daha hareketli bir harita gibi bilgileri ortaya koyan yenilikçi bir PowerPoint-vari bir yazılım olarak Prezi biliyor olabilir. Ancak şirket son bir yıl içinde genişletilmiş, sunuma hem canlı hem de kayıtlı video içeren yeni bir odak noktası vardır. Bu ay, birçok okulda ilk kez online talimat kullanmak için bir girişim olarak, Prezi uzaktan eğitim için hazırlanmış iki yeni araçları piyasaya sürüyor.

İlk sunum ekranında yanlarında canlı (veya kaydedilmiş) akışları sırasında kaydedilen video yerleştirmek için izin veren video “özelliği” bir video var. Aracı fiziksel yazı tahtaları ve diyagramlar yerine öğretmenler için görsel bir yardım olarak hizmet verebilir. “Biyoloji öğretmeni olduğumu ve nasıl bir tırtıl metamorphosizes hakkında konuşmak istemedi diyelim,” Prezi CEO’SU Jim Szafranski söyler Verge. “Video getirin ve bu tuval karıştırma başlayabilirsiniz.”

İkinci sunum (ya da canlı veya kaydedilmiş) kendilerini ve masaüstü kendi video arasında geçiş yapmak için kullanabileceğiniz Screenshare, denir. “Sunumlar statik ötesine gidiyor,” Szafranski diyor. Aşağıdaki videoda her iki araç bir gösteri görebilirsiniz.

İki özellik Prezi kullanıcılar tarafından en çok istenen özellikleri ve öğretmenler, özellikle edildi. Ayrıca uzaktan toplantılar, çalışmalar son birkaç yıldır bir amaç etrafında Prezi yönlendirmesi için daha geniş bir çabanın bir parçası. “Başladık, 2017 yılında, dünya sunumlar ağırlıklı olarak sahnede olmak üzereydi ve daha fazlası hakkında kaydedilen kullanım durumları oluyordu nereden değiştiğini görmek için,” Szafranski açıklar.

Şirket geçen yılın sonlarında sunum ekranda kendilerini koymak için görsel içerik onların yanında izin Prezi Video, ilk platformu başlattı, iki yıl daha iyi parçası için “çalıştıktan sonra.” O zamandan beri, şirket görüntülü sohbet platformları ile Prezi Video entegre olmuştur; şimdi Prezi Video çeker misiniz Zoom, Microsoft Takımlar, Google Buluşmalarve Webexuzaktan toplantılar için popüler araçları olan. of

Prezi bir süre için geri planda Video Screenshare ve Video vardı, ama uzaktan eğitim patlaması planlarını hızlandırdı. Szafranski “iletişim farklı oluyor,” diyor. “Bolluk veya Zoom veya Google Sınıf veya Buluşmalar yoluyla ya da Buluş oluyor. … Prezi gibi yaratıcı yazılım daha iyi iletişim yapma, ama iletişim araçlarını daha iyi yapmakla ilgili değil.”

Bunun bir parçası özelleştirmek için fırsat geliyor. Prezi asıl hedeflerinden biri sunumlar kendi yapmak için sunum oldu. Szafranski “insanlar Prezi kullanmış ve geri rapor ne seyirci daha kişisel hissettiğimi söyleyebilirim.” dedi. “Sunum daha güvende hissettiğimi söyleyebilirim.” Bir online sınıfta genç öğrenciler ilgi tutmak için çalışırken, bu iki kat önemli. Araştırmalar göstermiştir derslerini baharda uzak gitti sonra öğrenciler daha az meşgul olduğunu. “Eğitimciler ya öğrenci ya da ailesi ya da gruplarla iletişim halinde olmasını sağlayan şey, o bir numaralı ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.”

Ama Prezi de uzun bir oyun oynuyor. Szafranski inanıyor — ya da canlı verdikten sonra video uzaktan öğretim için bir şans akış, öğretmenleri kendi cebinden post — pandemik aracı devam umuyor. Öğrenciler ilk defa, örneğin, ya da kaçırmak zorunda oldukları dersleri telafi etmediler malzeme inceleme olabilir. “Eğer sınıfa geri geldiğinde bile bunu nasıl öğrenirlerse, o devam etmek için değil bir utanç olurdu,” Szafranski diyor.

İnteraktif video sunumları için bir sınıf ortamında alışık büyümek isteyen öğrenciler, ofisler için daha sonra onlara getireceği de umuyor. Sonra, “daha az toplantıları Kutsal Kase ulaşmak olur,” diyor. “Daha interaktif bir yöntemle, daha etkili bir yöntemle yapmaya başlayabilirsiniz, ama senkronize takvimleri zorunda değil.”

Video şu anda Video Prezi kullanıcılar için beta olarak kullanıma sunmaktadır. Bu son sürüm ve 3. Çeyrek sonunda satışa sunulacak Screenshare.

More on this topic

Popular stories