Nvıdıa alenen RTX 3080 başlatmak için özür diler, her hafta daha fazla kart gemi sözü verdi

Related Articles

Nvıdıa çok arzulanan bir ekran kartı, her yerde hemen hemen tükendi gören RTX 3080 GPU ön sipariş fiyasko için özür diledi. “Bu seviye için hazır değildik, ne de ortaklarımız vardı,” Ion yeni bir sıkça sorulan sorular yazar. “Bunun için özür dileriz.”

GeForce RTX bu 3080 talep web sitesi düzgün çalışmamasına neden bu kadar yüksek olduğunu, önceki nesil başlatmak bizim 10 kat trafik, 2070 2080 “bu RTX ve sular altında” olduğunu iddia eden söyledi. Şirket 06: 00 PT / 09: 00 ET canlı resmi mağazasını itmeye çalışırken zaten ellerinde kalmamış gibi, karta baktım, neredeyse kaçırmış bir sipariş üzerine dizilmiş olan birçok kişi anlamına gelir.

Satış zamanında başlamamıştı çünkü Nvidia aynı zamanda e-posta listesine kaydoldum tercih eden alıcılar için Bana “e-posta Haber göndererek” üzerinde durun bastı. Ancak bu e-postalar, Nvıdıa itiraf gönderilen zaman kart zaten satıldı. Bir ikisi de e-posta bildirimi var insanlar zaten şansı vardı.

El botlar tarafından GPU sevk edildi önce yapmayı başardı yazıyor hangi resmi internet sitesinde yapılan siparişler “yüzlerce” iptal etmek zorunda buna ek olarak, grafik kartı üreticisi notlar. İleriye dönük olarak, Nvıdıa el satış izleyecek ve kasada doğrudan web sitesinden ürünleri satın botlar sayısını düşürmek için KAPTAN entegre olduğunu söylüyor.

Nvıdıa ile ortaklık 50 artı perakendeciler de dijital vitrinler kendi rekorunu trafik rapor, diyor. Bazı durumlarda, trafik miktarı perakendeciler genellikle Siyah Cuma günü alırsınız, 3080 bir RTX satın almak isteyenler için site çöker ve diğer gecikmelere neden olanlar biraz aştı.

Nvıdıa iş ortakları için yeni GPU üretimi ve gemi devam edeceğini vaat ediyor ve haftalık arz artıyor. “ Şirket bir yüzücü bir tane satın gerekmiyor mu ima etmek, eBay, açılışında bir ön sipariş değil kim kızdırdı insanlar binlerce dolar satmak için epeyce alıcılar gördük.

More on this topic

Popular stories