Microsoft’un yeni Xbox uygulaması stream iPhone için Bir oyun Xbox izin verir

Related Articles

Microsoft için bir iPhone için Xbox One oyunları akışı yeteneği içeren iOS için Xbox uygulaması büyük bir güncelleme piyasaya sürecek. Yeni Xbox uygulaması yakında Xbox One konsol sahiplerinin bir iPhone oyunlarını akışı sağlayan remote play özelliği içeren App Store gelecek.

Uzaktan oynamak yerine doğrudan kendi Xbox One konsolunuza sunucularından oyunlar akarsu olan Microsoft’un xCloud servisi, farklıdır. Bu Xbox remote play özelliği sadece kendi Xbox konsolunuza bağlayın, değil xCloud için. Android ve iOS da mevcut olan Sony kendi PS4 Uzaktan Oynama özelliği benziyor.

LTE ya da 5G bağlantısı üzerinden Xbox konsolu Wi-Fi, ya da erişmek mümkün olacak. Bu uygulama ev Xbox kontrolü ele alır gibi, uzaktan evinizin dışında konsol başlayabilirsiniz. Şimdi Xbox ön ses veya Xbox bir ışık olmadan başlar ve kestiğinizde, geri bekleme hareketsizlik kısa bir süre sonra gider.

Yeni Xbox uygulaması Android son zamanlarda geldi ve bu güncelleme iPhone sürüm aynı yeni tasarım ve yeni özellikler içerir. Hızlı bir Xbox One veya Xbox Serisi X / S oyun konsolu çekilen klipler ve ekran görüntüleri indirebilir veya paylaşabilirsiniz, ve konsol ve oyun alanı silmek yönetimi de yapabilirsiniz.

Bu yeni Xbox uygulaması da bir önceki iOS sürümü çok daha hızlı ve tamamen Xbox üzerinden yapılan benzer tasarım değişiklikleri maç için elden olmuştur. Tüm Kasım ayında Xbox Serisi X / S konsolları lansmanı için hazırlık içinde olduğunu ve Microsoft da bazı tasarım değişiklikleri ile Xbox pano güncelleniyor.

Microsoft’un güncel Xbox uygulaması xCloud durum değişmez zaten. Apple son zamanlarda Stadyum ve xCloud gibi hizmetleri sağlamak için bir zeytin dalı uzattı, ama Microsoft tek tek streaming teknoloji kullanarak, ayrı ayrı uygulamalar gibi oyunlar yüzlerce göndermek için anlamı büyük bir av dahil. Microsoft, Apple’ın yeni kurallara göre komik gelmedi.

Microsoft, şu anda TestFlight üyeleri ile bu uygulamayı test Xbox, herkes indirmek için genellikle App Store yakında hazır olması gerektiği anlamını taşıyor.

More on this topic

Popular stories