Novartis Corona aşısı klinik deneylere devam eder, ama sadece İNGİLTERE’DE

Related Articles

Bir katılımcı ciddi nörolojik belirtiler sonra büyük aşı bir deneme bu hafta durdu. Novartis ve Oxford Üniversitesi tarafından geliştirilmiş olan ve oldukça ses getiren bir aşı adayı için yol olarak bilinen ilk diken diken oldu.

Novartis Cumartesi devam üçüncü evre denemelerinde söyledi İNGİLTERE’DE sadece, bunu yapmak için güvenli olduğunu İNGİLTERE İlaç ve Sağlık Düzenleme Kurumu onay aldıktan sonra. Şirket, herhangi bir tıbbi bilgileri ortaya çıkarmak, “standart Gözden Geçirme süreci gönüllü bir duraklama tetikleyen laf olsun diye değil, bir blog yazısı söyledi,” diğer ülkelerin sağlık yetkilileri ile diğer klinik çalışmalar devam belirlemek için çalışmalar yaptığını da sözlerine ekledi.

Aşı umut verici bir aday üzerinde mola sarsıcı, özellikle de ölümcül bir salgın sırasında olabilir. Ama beklenmedik bir şey değil ve büyük ölçekli klinik çalışmalar için de aynen böyle oldu. Klinik çalışmalarda, araştırmacılar dikkatli bir şekilde ilaç ya da tedavi için kötü tepkiler her türlü hasta monitörü. Eğer bir şeyler yanlış giderse, duraklatma, araştırmak, ve sonra bunu yapmak için güvenli olduğunu bir kez devam edebilirler.

“30 bin kişilik gruba ayırın ve iki veya üç ay boyunca onları izlemek, birini hiç ummadığın bir hastalık olacak büyük olasılıkla,” Francis Collins, Ulusal Sağlık Enstitüleri Başkanı, NBC söyledi. “Ve bu mahkemeye bağlı olmadığına emin olana kadar, ve klinik beklemeye gerek.”

Tutun oldu ilk tarafından bildirildi. STAThangi daha sonra dur Birleşik Krallık’ta bir hasta ciddi nörolojik belirtiler ile hastaneye kaldırıldı tetiklenir edildi bulundu. Semptomları anlaşılan bulundu benzer insanlar transvers miyelitomurilik iltihabı , bir çeşit. İyileşmesi bekleniyor hasta — — görünüşe göre, bu araştırmanın bir parçası olarak aşı var, ama bu aşı hastalığın neden olduğu anlamına gelmez.

Bu aslında deneme ikinci klinik tutmak olduğunu yatırımcılar ile görüşme sırasında, Novartis Başkanı Pascal Soriot dedi göre STAT. İlk duraklama bildirildi nörolojik belirtiler ile geri dönen farklı bir kişi tarafından neden oldu — ama bu durumda, multipl skleroz, aşı alakasız bir şey teşhisi.

Bu yeni durumda ne olduğunu anlamak için, araştırmacılar veri içine kazmak olacak, bu bir süreç biraz zaman alabilir. Bu arada, diğer denemeler testler sırasında kesilmiş olabilir benzer belirtiler kanıt arıyoruz.

Yine, bu normaldir. Eğer güvenli ve etkili bir aşı ile bitirmek istiyorsak araştırma sürecinin adımları atabiliriz. Ayrıca oldukça yaygındır, zaten birden fazla test daha az mermi ile yapılan denemeler için bile.

Ama inan bana gerek yok. 2017’de geri, Gıda ve İlaç İdaresi rapor ile çıktı seçti 22 farklı vaka çalışmaları umut verici bir ilaç, tedavi veya aşı adayı o final sahnesini yapmadım gösteren. 14 durumlarda, bu tedaviler etkili olmadı. Bir, güvenli değildi. Ve yedi durumlarda, her iki güvensiz olduklarını ve etkili değil. Bu büyük laboratuvarda yapmış olduğu tüm cihazlar, ilaçlar ve aşılar ve diğer koşulları tedavi etmek için onaylanmıştır bile. Ama insan vücudu karmaşık. FDA raporu notlar olarak nasıl klinik kanıt doğrulayan olmadan karineler güvenilmez olabilir mantıksal ve, bu örnek testler gösteriyor başarısız oldu. “

Bu salgın mücadele için bir aşı geliştirme, geçmiş karineler ve tuzaklardan kaçınmak gerekir, ve kanıt odaklanmak — eğer durdurmak ve bilim yakalamak için bir dakika bekleyin almak anlamına gelse ederiz.

Başka bu hafta neler olduğuna bakalım.

Araştırma

Yeni Araştırma Kirlenmiş Alanlarda Corona Ölüm Oranı Orantısız Gösterir
Bir yeni bir hakemli çalışma her iki tarafından ProPublica yüksek endüstriyel hava kirliliği olan yerlerde daha fazla Corona bağlı ölümler olduğunu ve SUNY bulundu.
(Lylla Younes ve Sara Sneath / ProPublica)

Sturgis motosiklet Ralli COVİD bu 266,796 Davaları-19 Neden olmamıştır
Bu hafta dikkat bir sürü var bu çalışmada modelleme virüs bulaşma iyi bir analizi. Araştırmanın dikkat çekici sayılar şüpheci bir göz değer tam olarak neden kazar içine.
(Jennifer Işın Dowd / Slate)

Devletler restoran kısıtlamaların kaldırılması gibi, CDC rapor dışarıda yemek COVİD-19, risk faktörleri bağlantılar
Corona pozitif insanlar yoktu insanlar daha az yemek için dışarı gitmiş daha ziyade, göre Hastalık Kontrol Merkezi’nden yeni rapor ve Önleme. Çalışmanın birkaç eyalette 314 kişiye sorduk ve kapalı veya açık havada yemek ayırt etmedi.
(Erika Edwards / NBC News)

Geliştirme

Amerikalıların üçte bir Covid-19 aşısı reddedebilir. Berbat durum ne?
Bir COVİD-19 aşısı varınca, yalnızca insanların gerçekten alırsa hastalığın yayılmasını frenlemek yardımcı olacaktır. Şu anda, ABD’de insan şüphe ediyor.
(Brian Resnick / Vox)

İlaç şirketlerinin aşı güvenliği imzalamak
Aşı geliştirme ve onay sürecinin insanların şüphelerini birçok şirket ilk emniyet koymak için umut verici bir rehin imzalamak için istenir.
(Mary Beth Griggs / Verge)

Çin Deneysel Covid İle yüzbinlerce-19 Aşı Enjekte
Bu arada, Çin, yüzbinlerce insanın deneysel aşı aldı, yeni bir rapora göre Wall Street Journal. Bu aşıların faz 3 çalışmalar henüz tamamlanmamış.
(Chao Deng / Wall Street Journal)

8.000 jumbo jetler genel Corona aşıları sunmak için gerekli IATA uyardı
Bir aşı geliştirdi aldıktan sonra, üretim tesisleri nüfus merkezleri için erken değil mi? Bu lojistik bir çok gücü, hava gücü de dahil olmak üzere gerekecek. Meydan göstermek için, bir ticaret grubu 7.8 milyar insan için tek doz aşı nakil için gerekli olan yük miktarını hesapladı. 8.000 uçakları ile geldiler. Birkaç ÖNEMLİ NOT: Bu tüm varsayımsal, yine eski günlerdeki gibi ve aşıların potansiyel olarak kara veya deniz yoluyla seyahat de olabilir.
(Holly Ellyatt / CNBC)

Bakış açıları

Kaç 11 Eylül’den Kurtulan COVİD-19 yaşında Öldü? En Az 42 — ve büyük Olasılıkla Çok Daha fazla
Dün, 11 Eylül saldırılarının 19’uncu yıldönümünde, haber, kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak adlandırılan Şehir 11 Eylül saldırıları hayatta, sadece COVİD-19 ölmek için onlarca kişi bildirildi. ‘den fazla kurtulan bu hastalığa.

Bu hikaye Onları Eksik “kısmını,” bir çabadır Şehir tanımak ve COVİD-19 yaşında ölen New York’ta her insan hatırla.
(Ashley Rodriguez ve Beatriz Muylaert / Şehir)

Sayıları daha fazla

İyileşme sürecin pozitif olan dünya çapında 28,287,928 fazla olan insanlar için, düzgün olabilir.

Dünya çapında ölen 911,591 insanların aileleri ve arkadaşları için ABD’de bu 192,616 — sevdiklerinize unutulmuş değildir.

Bu hafta bize katıldığınız için, ve güvenli, kalın teşekkürler.

Güncelleme 12 Eylül, 10:00: 00 ETNovartis İNGİLTERE’DE aşı ile devam klinik olan ekler :

More on this topic

Popular stories