Akıllı ev platformu acı yaygın kesintisi Wink

Related Articles

Akıllı ev platformu Wink önceden ücretsiz özellikleri çoğu için ücretli abonelik planı uygulamaya koydu sonra yaygın bir kesinti olması, sadece bir ay bitti. İlk tarafından bildirildi. Android Polisfire , Perşembe günü başladı gibi görünüyor. Kullanıcılar başladı e-posta bildirimleri almak şirket Cuma günü kesinti için özür diliyor ve bir sorunun farkında olduğunu ve her türlü saldırı altında Cuma öğleden sonra Tweet attı Wink dan.

10:15’te … … ET bir güncelleme Cuma şirket wink.com bir düzeltme hayata geçirdi “ve hizmetleri online kalanını getirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Cumartesi günü, ancak öğle ET gibi, Wink durumu sayfa ana web sitesi online gösteriyordu, fakat Yuva, Alexa, Google, Ev, Yüzük için çekirdek API ve entegrasyonlarını ve diğerleri hala “büyük bir kesinti acı.”

Wink bu yılın başlarında bir aylık abonelik ücreti uygulama olduğunu açıkladı. Ana şirket; ve Mayıs ayında geçen yılın finansal sorunları vardı, Wink bir blog yazısı söyledi uzun vadeli maliyetleri ve son ekonomik olaylar bizim iş üzerinde ek yük neden olmuştur. “ Şirket ” dediği başka bir yazı blog Olabilir “şu anda ücretli üyelik olmadan bilinen” gibi Wink hizmete devam etmek için başka bir yol olduğunu.

4,99 $aylık abonelik etkisi 27 Temmuz aldı.

Wink cevap Cumartesi daha fazla bilgi için bir istek hemen vermedi.

More on this topic

Popular stories