Wisconsin Christian College Kaldırırsa Mike Peni Davet açılışında Konuşma

Related Articles

Wisconsin’de bir Hıristiyan üniversite Başkan Yardımcısı Mike Pence mezuniyet töreni konuşması onun teslim olması, protestolar başka bir Siyah adamın polis çekim üzerinde yer alıyor nereye yakın Kenosha, içinde “tırmanan olayları” gerekçe göstererek hakkında izledim vardır.

Milwaukee Lutheran College ilan Dikkatli bir şekilde düşündükten sonra“,” yerine Peni Cumartesi günkü mezuniyet töreninde konuşmak için yerel bir kilise Rev. Mark Jeske, papaz, davet kararı aldığını Perşembe.

Pence ” nin basın Sekreteri, Devin O’malley, söyledi CNN o Başkan Yardımcısı “anlar ve” öğrencilerin kendi güvenliği ve refahı öncelik kolej kararını destekliyor. “

Geçen hafta duyurduğu bu Pence açılışında konuşan kolej olur ısrar Cumhuriyetçi Parti onaylayarak değildi ve törene “siyasi bir olay olarak görülemez” diye konuştu.

“Kapıda kutlamak Amerika, özgürlüklerimizi, Hıristiyan hizmetkar liderlik ve mezunlarımız ” büyük başarıları için partizan siyaseti bırakıp bağlam içerisinde mümkün olduğuna inanıyoruz,” üniversite yaptığı açıklamada, Milwaukee Journal Sentinel göre.

Üniversite topluluğu arasında tartışmalı olduğunu kanıtladı konuşmak için davet Pence. Daha 260 mezunlar ve mevcut öğrenciler “açıkça uygunsuz” ve “aldatıcı olarak davet kınayan açık bir mektup imzaladı.”

“Genç yetişkinler ay seçimden önce konuşan WLC karar siyasi bir hareket değil, biri apolitiktir,” Kenosha son olaylardan önce yazılmış mektup belirtti.

Mezunlar ayrıca Başkanı Donald Trump yönetiminin “bölücü ve onur kırıcı” olarak nitelendirdi.

“Bir Vali olarak ve şimdi Başkan Yardımcısı olarak, Mike Pence Hıristiyan değerlerini yansıtan politikalar tanıtmak için başarısız oldu,” mezunlar yazdı.

Wisconsin Lutheran College mezunları için konuşuyorum ki olmuştur Salıncak durumuna Pence ikinci bu ay ziyaret edin.

Başkan Donald Trump sahnede Wednesd Baltimore Cumhuriyetçi Ulusal Kongre de Başkan Yardımcısı Mike Pence katıldı


(AP Photo/Andrew Harnik)

Başkan Donald Trump sahnede Çarşamba günü Baltimore’da Cumhuriyetçi Ulusal Kongre de Başkan Yardımcısı Mike Pence katıldı.

Küçük özel kolej, Kenosha yaklaşık bir saat kuzeyinde yer alan, Wisconsin Evangelist Lutheran Kavuşum, teolojik muhafazakar bir mezhep ile bağlanmıştır. Okulun kendi Corona salgını nedeniyle mezuniyet töreni ertelendi Olabilir.

İptal Pence görünümünü, üniversite ile birlikte Perşembe söyledi topluluk ile bir polis memuru geri yedi kez bu hafta başında Jacob Blake vurduktan sonra adalet ve barış için “dua” olduğunu. Blake felç olduaile avukatına göre.

Olay, ülke genelinde protestolara yol açtı. Kenosha içinde,-ırkçılık protestocular iki anti ölümcül Salı gecesi silahlı beyaz kanunsuzlar ile bir çatışma sırasında vuruldu.

“WLC toplum liderleri ve iş ortaklarımız ile duruyor ve ciddi değişiklikler ülkemiz, bölge ve şehirler içinde yer alması gereken tanır,” okul Başkanı Daniel W. Johnson yaptığı açıklamada. Eğitim, adalete erişim “ırkçılık ve sistemik haksızlıklara ve toplumun diğer yönlerini kabul edilemez.”

Peni kısaca Kenosha protestolar üzerine Çarşamba günü Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresinde sesleniş konuşmasında yorumlarken sistemik ırkçılık ve polis şiddeti ele vermedi.

“İsyan ve yağma barışçıl protesto değil; heykellerin yıkılması, ifade özgürlüğü değil,” dedi. “Bunu yapanlar yasanın verdiği ölçüde takibat yapılacaktır.”

“Açık söyleyeyim, şiddeti durdurmak ister, Minneapolis, Portland, OR Kenosha gerekir,” Pence ” dedi.

More on this topic

Popular stories