Seven modern bir spor Ve Genç Kadın Onu

Related Articles

Eski Leyla Fern Kral haber 17 mesaj atmış bir arkadaşım var. Ben sersemce sosyal medya üzerinden tarama yaparken öğrenmek için üst düzey Yüksek Okulu istemiyordu. İlk kimin umurunda birinden duyması gerektiğini düşünüyordu.

“Bazı kötü haberlerim var Merhaba aşk, ben,” Kral mesaj attı. “RGB öldü. Eğer duyduysan, ama yarım saat önce öğrendim bilmiyorum, ve o da benim gibi kariyerine yatırım olduğunu biliyorum.”

İlişkide olduğu ders dışı liderlik programı Yüksek Mahkeme, adalet ile bir Q&A katılmak için geldiğinde Kral ilk Ruth Bader Ginsburg bakıyor iki yaz önce başladı. King oda küçük ama komutan olmak, seyircilerin Son soru cevaplandı kadar kalmak ve esprili gel hikayeleri oturalı olarak Ginsburg hatırlar. Onu okulun öğrenci mahkeme genç üyesi, kendi Ginsburg deneyimleri bağlanmaya başladı. Kral en küçük ve tek kız öğrenci olarak mahkeme ilk yıl geçirdi ve sık sık düşüncelerini dile getiren hakkında ürkek olduğunu.

“O zaman onu daha fazla farkında olsaydım, bana daha çok güven verirdi sanırım,” Kral St. Louis evinde telefonda söyledi. “Daha özgürce fikrimi ile konuşmak için bana ilham veriyor.”

Ginsburg büyük Amerikan kültüründe hayatının son yıllarında doğdu, belki de K genç kadın, kafasında daha büyük-12 okulları ve ötesinde. Bu kadınlar, yarım yüzyılı aşkın bir Ginsburg küçükler ve çok daha nazik bir dünyaya kadından doğmuş, cinsiyet ayrımcılığı dövüş adalet deneyimleri bugün halen geçerli olmaya devam ettiğini söylüyorlar.

Adalet geçen Cuma günü 87 yaşında vefat etti, Yargıtay teyit edilmesi hiç ikinci kadın olarak hizmet ettikten sonra. Onun hakkında çocuk kitapları okumak ve onun gibi giyinmek doğru yaka aşağı büyüdü — kim bu genç kadın, mirasını yansıtan son birkaç gün geçirdim.

“Bu Eylül sanırım. 18 Ruth Bader Ginsburg günler, sadece Martin Luther King Jr. Günü ve bir gün kendi eden Başkanlar Günü ve diğer insanlar gibi olmalıyız,” birkaç yıl önce onu okulun süper Kahraman Gün için Ginsburg gibi giyinmek ve adalet destek mektubu aldı bile sonra viral giden 12 yaşındaki Michele Threefoot, dedi.

Eski Michele Threefoot kahramanlar onun Ginsburg bir aramalar, on iki yıl.


Krista Threefoot izniyle

Eski Michele Threefoot kahramanlar onun Ginsburg bir aramalar, on iki yıl.

Ava Farquhar Ginsburg gibi giyinmiş lise kıdemli fotoğraf KİMLİĞİ. “Anayasa Mahkemesi hakkında Daha fazla Mükemmel” bir podcast dinlerken ilk Ginsburg öğrendi. Eski Michigan Teknik Üniversitesi, 70’i erkeklerden oluşan bir okulda mühendislik okumaya gitti bu yana 19 yıl. Arabada bir arkadaşı ile sürerken radyoda Ginsburg ölümü öğrendi.

Farquhar Ginsburg odasında tek kız o her zaman düşünüyor, KÖK ona sık görülen bir durum-okul durulduğunu söyledi.

“Hukuk dersinde tek kadın oydu çünkü kişisel bir kahraman olduğuna inanarak daha radikal oldum,” Farquhar dedi. Burada olmak benim için “savaştı yani kampüsteki diğer kızlar için daha kapsayıcı hale getirmek için mücadele edeceğim.”

Farquhar şimdi kampüste üç kadın örgütleri bir liderdir, masaya ait değil gibi “hiçbir kadın hissediyor yapma amacı ile.”

“Aktivizm ve iş arasında doğrudan bir çizgi çizin. ben” Ginsburg dedi.

Ava Farquhar Ginsburg gibi giyiniyor.


Ava Farquhar izniyle

Ava Farquhar Ginsburg gibi giyiniyor.

Ginsburg her zamanki gibiydi o ortamda fikirlerini bir güveni dile getiren rahat ve güvende hissediyordu önce Kral artık öğrenci mahkeme ona da Anayasa Mahkemesi Başkanı olur, ama üç yıl sürdü, dedi.

“Ona bu anlamda bir rol model gibi görünüyorum, duyuları çok,” dedi Kral.

Ginsburg ölümünün ardından, iki Kral ve Farquhar Yargıtay kompozisyon olmasına, güce hayran bir kişi azalmış olması hakkında ne hakkında korkuyorlar ” dedi. Ama adalet gelecek kararlarında yaşamak yardımcı olacaktır.

“Bu olumlu ve etkili bir şekilde Amerikan tarihi etkiledi ve hayatımda yapmak istediğim bir şey var,” dedi Kral.

More on this topic

Popular stories