İngiltere topa vuran oyuncu Ollie Papa dört aya kadar yerinden sol omuz sonra eledi

Related Articles

Manchester: İngiltere topa vuran oyuncu Ollie Papa dört aya kadar Ageas Bowl Pakistan’a karşı üçüncü Test sırasında Sol omzunu çıkartacak sonra ekarte, İngiltere ve Galler Kriket Kurulu Cuma günü açıkladı.

Stuart Geniş bowling kapalı bir sınır kurtarmak için sürgülü geçen yıl aynı omuz yaralı olan Papa, Pazartesi günü southampton’da dördüncü günkü maçın ilk sırasında onun son gerileme yaşadı ve hemen alanı terk.

Ollie Papa'nın dosya görüntü. AFP

Ollie Papa’nın dosya görüntü. AFP

Perşembe günü bir danışman tarafından yapılmıştır olan Çarşamba günü Londra’da 22 yaşındaki sağ kroşe uygulanan bir tarama.

Papa şimdi önümüzdeki birkaç hafta içinde ameliyat olacak ve bir rehabilitasyon programı başlayacak.

İngiltere Corona salgını tarafından sıkıştırılmış bir sezon ayrı kırmızı ve beyaz top mangaları bakımı, Papa’nın üç maç Twenty20 serisi için Pakistan’a karşı Cuma günü başlayan Old trafford’da seçildi.

ECB deyimi Covid-19 demek kesin tarihi hala kesinleşmiş olmakla birlikte, “” Papa zamanında Joe Kök tarafı bir sonraki Test kriket oynamak için planlanan başlarında, 2021, Sri Lanka ve Hindistan İngiltere’nin turları için geri döneceğini umut olduğunu söyledi.

Papa, İngiltere’nin en üst sırada birkaç fledgeling vurucu, Dom Sibley ve Zak Crawley ile birlikte biridir.

13 Testlerini yaklaşık 38 ortalama 645 run onu, Papa’nın en yüksek puanı, ve yalnız.yüzyıl ile Güney Afrika karşı Port Elizabeth Ocak ayında yaptı dışarı 135 gördüm.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories