TikTok büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde ABD satış işlemleri duyurmak

Related Articles

‘S TikTok app ByteDance Ltd. tabela bir akıllı telefon üzerinde 30 Brooklyn, New York, Haziran, 2020 yılında çekilen düzenlenmiş bir fotoğraf görüntülenir.

Gabby Jones | Bloomberg | Getty Images

TikTok ABD operasyonlarını satmak için bir anlaşma yaklaşıyor ve önümüzdeki günlerde bir anlaşma ilan edebilirim, madde ile tanıdık insanlar göre.

Kevin Mayer, TikTok CEO’SU, Perşembe sonra istifasını açıkladı duyuru haber sızdırılmış Financial Times. Tartışmalar özeldir nedeniyle adını vermek istemeyen halk, biri Mayer aşağıdan boyunca satış sözleşmesi ile önümüzdeki hafta kararı aldığını ilan edecekti, ama haber adresi için zamanlama itti dedi. Mayer bu yılın başlarında Disney streaming video işlemleri çalıştırdıktan sonra TikTok katıldı.

TikTok ABD iş Vanessa Pappas, kafa, Mayer ayrılmasından TikTok çalışacak, şirket çalışanları için bir iç yazışma olduğunu söyledi. TikTok bu ByteDance, Çin merkezli ana şirket, görüşmelerde Koz yönetimi şirket, ulusal güvenlik gerekçesiyle varlıklarını kurtarmak için zorla sonra TikTok ABD, Kanada, Yeni Zelanda ve Avustralya operasyonlarını satmak. TikTok gelecek ay uygulama yasağı tehdit etti o ayrı icra emri üzerine hükümeti dava etti.

TikTok hiç bir alıcı karar vermedi ve hala Walmart ve Microsoft, Oracle teklifleri ve ortak bir teklif tartışıyor. Walmart potansiyel TikTok bir anlaşma ilişkisini de doğruladı, Microsoft ile ortak edeceğini söyledi. Konsorsiyum bulut teknoloji bir bileşen yoktu çünkü daha önce, CNBC Walmart şirket için ortak bir teklif üzerinde SoftBank ile görüşmeler yapılmış bildirmişti, ancak bu çaba Başarısız olma ihtimali yoktu.

CNBC için aşağıdaki bildiriyi yayınladı sonra Wal-Mart hisseleri %3’ten fazla yükseldi:

“TikTok diğer pazarlarda e-ticaret ve reklam yeteneklerini entegre bir şekilde yaratıcıları ve bu pazarlarda kullanıcılar için net bir yarar sağlar.” Walmart sözcüsü CNBC söyledi. “Microsoft ile ortaklık TikTok ABD ile olası bir ilişkiyi bu anahtar işlevi ekleyin ve bize ulaşmak için hem de üçüncü taraf pazar ve reklam işlerimiz büyümeye omnichannel müşterilerine hizmet için önemli bir yol sağlamak Walmart diye düşünüyoruz. Walmart ve Microsoft ortaklığı BİZE hükümet düzenleyiciler endişelerini tatmin ederken ABD TikTok kullanıcılar hem de beklentilerini karşılayacağına eminiz.”

TikTok ve SoftBank için sözcüleri yorum yapmaktan kaçındı. Microsoft hemen yorum mevcut değildi.

TikTok 30 milyar $20 milyar $aralığında bir değerleme için ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda faaliyetlerini satmak için muhtemeldir, ama fiyat hala karar verilmedi, insanlar ” dedi.

More on this topic

Popular stories