Sony Ericsson 5 II kaçak yeni LCD ekran ve kulaklık girişi ortaya koymaktadır

Related Articles

5 geçen yıl Xperia Sony, önümüzdeki 5 x Xperia II — halefi — neredeyse tam sayesinde bir sızdırılmış vardır sızan tanıtım videosu elde edilen Android Başlıklarıplanlanan 17 Eylül ‘ de piyasaya öncesinde Sony küçük amiral gemisi hakkında neredeyse tüm bilgileri ortaya koymuştur ki.

Çok-1 Xperia büyüklüğünde dolu daha küçük bir versiyonu olan 5 geçen yılki Xperia gibi cep telefonunu 5 II 1 cepte II sürüm bir aşağı çekmiş gibi olsa muhtemelen Xperia 1 2 göz daha düşük bir fiyat $1,200 sulama görünüyor.

Sony’nin son akıllı telefon stratejisi ile uyumlu bir cep telefonunu 5 II başka bir süper-uzun boylu telefon, 21:9 en boy oranı vardır. Yeni bu yıl, 100 Hz yenileme hızı olmasına rağmen ekran hala Full HD+ HDR panel DEDEKTÖRÜ-6.1 inç.

Kamera da yükseltilmiş cep telefonunu 1 II, Zeiss lensler ile tam aynı gibi görünüyor üçlü bir arka kamera Kur ile. (Eğer Sony hala tam olarak 1/1 kullanıyorsa net olmasa da 12-f/1.4 diyafram ile megapiksel ana kamera ve 24 mm bir lens var.7 inçlik Exmor daha büyük bir telefon 12 Megapiksel sensör) RS, bir 3x zoom, 12 megapiksel, 124 derece derece geniş ve 12 megapiksel bir telefoto lens ile birlikte. Ben uçuş sensör-bir kez, ancak görünmüyor.

Genel olarak iç özellikleri de artırıldı: pil daha büyük bellek 128 GB aynıdır, SD kart ile genişletmek için seçeneği ile, ancak 4000 mAh işlemci 865 hızlı bir Aslanağzı şimdi, geçen yılki modeli üzerinde 6 GB) 8 gb RAM var. Ve hoş bir ek olarak, geçen yılki modeli üzerinde kayıp olduğu 3.5 mm kulaklık girişi, bir şey bile yok.

More on this topic

Popular stories