Sebi 1 Ocak greivances proxy danışmanlar karşı dairesel uygulanması için zaman çizelgesi uzatır

Related Articles

SebiSon birkaç yıldır vekil danışmanları hissedarlar etkili Kurumsal Yönetim kararlarına katılmasını sağlayarak önemli bir rol oynamıştır Sebi, 3 Ağustos kaydetti.

Perşembe günü ne demektir, 1 Ocak 2021 zaman çizelgesi genişletilmiş, borsa şirketleri proxy danışmanları şikayetçi gidermek için piyasalarındaki düzenleyici yaklaşabilir olan dairesel uygulanması için, (Sebi) Hindistan Menkul Kıymetler ve borsa Kurulu Salı günü yaptığı açıklamada.

4 Ağustos tarihinde yayınlanan genelge yürürlüğe 1 Eylül için planlandı ama Perşembe günü regülatörü dört ay ile 1 Ocak 2021 için uygulanması için zaman çizelgesi genişletilmiş.

Vekil danışmanları, kurumsal yatırımcılar veya şirket haklarını, gündem maddeleri üzerinde oy önerisi de dahil olmak üzere egzersiz ilgili olarak listelenen bir varlık hissedarlar için danışmanlık sağlamak.

Son birkaç yıldır vekil danışmanları hissedarlar etkili Kurumsal Yönetim kararlarına katılmasını sağlayarak önemli bir rol oynamıştır regülatör, 3 Ağustos kaydetti. Vekil danışmanları ve borsa varlıklar şikayetlerini giden listelenen varlığın herhangi bir gündem maddesi açılarımız farklı olabilir, ancak nedeniyle işin doğasında doğa için muhtemeldir.

“Sebi-kayıtlı vekil danışmanlarına karşı suçlar varlıkların tür şikayetlerin çözümü kolaylaştırmak için listeledik varlıklar Sebi yaklaşım olabilir,” dedi.

Piyasa izleme araştırma analisti yönetmelik ve vekil danışmanları için usul kuralları uyarınca belirtilen Davranış Kuralları hükümleri ile vekil danışmanları tarafından uygunsuzluk için konuyu inceleyeceğini söylemişti.

Gün boyunca sermaye piyasaları regülatörü 1 Ocak proxy danışmanlar için usul kuralları uygulanması için zaman çizelgesi genişletilmiş sonra yön geldi.

Sebi 3 Ağustos’ta bu danışmanlar için usul kuralları ile çıkmıştı.

Bu yönetmeliklere göre, oylama önerisi politikalarını formüle etmek ve müşterileri için güncellendi oylama önerisi politikalarını ifşa olacak.

Proxy danışmanlık firmaları politikaları en az yılda bir kez gözden geçirilmesini sağlamalıdır.

Oylama önerisi politikaları da böyle bir tavsiye sağlamak için koşullar açıklanır.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories