Efsaneler’ sanal Ligi K-pop grubu K/DA yeni bir şarkı ile

Related Articles

2018 yılında League of Legends Dünya Şampiyonası çarpıcı moda açıldı, K/DA denilen sanal bir K-pop grubundan artırılmış gerçeklik bir konser için teşekkürler. Bu sanal grubun ilk single “Pop Yıldızları” için bu video şu anda Facebook üzerinde 360 milyon kere izlendi ve K/DA hayranlığı kendi mihrabı ilham verdi. Şimdi, bu yılki Dünya Şampiyonası için önde, grubun geri “en Kötü isimli yeni single ile.”

Yeni bir ses bir şeyler kucaklayan (İngilizce ve Korece sözleri bulunmaktadır) yukarıda lyric video, şarkıyı kontrol edebilirsiniz. K/DA sanal üyeleri aynı kalır yapıldığı Lig karakterler Ahri, Evelynn, Akali, ve Kai Var — ama onların arkasında yetenek değişti. Bu sefer, gerçek dünya K-pop yıldızları Soyeon ve Miyeon Amerikalı şarkıcı Bea Miller ve Wolftyla ile birleştirilir.

Şarkı ek olarak, grup ayrıca bu yıl işbirlikçileri olarak öne çıkan sanatçı “geniş bir genişlik” olarak tanımladıkları bir EP yayınlayacak. Her karakter aynı zamanda. muhtemelen sonunda oyun içi bir kaplama olarak kullanılabilir, K/DA ilk müzik video sonra ne kadar sevecek yeni bir görünüme sahip.

Müzik büyük bir parçası olmaya devam ediyor Lig özellikle oyunun yıllık tentpole daha pek çok eğlenceli turnuva geldiğinde deneyim. Paris’te geçen yılki etkinlikte, sanal bir hip-hop grubu holografik teknolojinin yardımıyla bir set üç giy Gerçek Hasar-şarkı aradı. (Sanal grup arkadaşları da Louis Vuitton tarafından tasarlanmış giysiler vardı.)

Dünyanın 2020 edition başlangıç Şanghay’da 25 Eylül’de gerçekleşecek, şampiyonluk maçı Pudong Futbol stadyumunda 31 Ekim günü yapılacak açılış töreni alıcı — ve muhtemelen başka bir göz ile olur.

Ve açılış törenlerinde konuşan, boş bir alanda yer alıyor olmasına rağmen, Çin League of Legends Pro Lig etkileyici bir görüntü bugün yaz Şampiyonası oyunu onun önüne koydu:

More on this topic

Popular stories