ICC için eski İngiltere kaptan Nasser Hussain çağırır Test kriket kötü ışık ‘yasaları değiştirmek için’

Related Articles

Eski İngiltere kaptanı Nasser Hussain ICC yıldır Test maçları etkileyen kötü ışık ile ilgili düzenlemeler ile tekrar ziyaret etmek istiyor.

Çarşamba günü yetkililer, kötü ışık ve 17.4 tek atış, maçın gördüm yağmur nedeniyle İngiltere ve Batı Hint Adaları arasında ilk Test açıldığı gün iptal etmek zorunda kaldı.

Eski İngiltere kaptanı Nasser Hussain dosya resim. Görüntü kredi: Twitter/@ICC

Eski İngiltere kaptanı Nasser Hussain dosya resim. Görüntü kredi: Twitter/@ICC

“Sadece hakemlere birlikte oynamak için tehlikeli ya da anlamsız olacağını” kötü ışık anlamına karar vermek “için ICC bırakır.”

İngiltere için 96 Testlerinde 5764 sayı olan Hussain, belki de hakemlere eğer ışık zayıf düşünülmesi bile yerle daha uzun süre oyuncu tutabilir hissediyor.

“Denemek ve oyuna yeni biri açıklamak zorunda bir şey. Işıklar çok para harcamak, ışıkları ve ışık sönüyor. Bu vesileyle, yağmur için gitmiş olmalılar. Gerçekten değiştirmek için ICC istiyorum sonunda bir şey,” Hüseyin Sky Sports Cricket ” dedi.

“‘Emekli bir oyuncu olduğunu söyleyip) (ilgili istatistikleri konuşuruz, ama şuna bak olabilirler, ışıklar açık. Eğer şimdi yağmur olmasaydı, belki de oyuncular oyunun kendisi satıyor ve eğer kalırsanız, kalmak mı tutmak gerekiyor aslında içine alabilirdik.”

Kötü ışık yasaları geçmişte eleştiri geldi.

Oyun kötü ışık nedeniyle hakem tarafından durduruldu zaman 2013 Külleri serisi, 227 bir hedefin peşinde, İngiltere elinde beş kale ile 24 21 kapalı topları gerekli.

Kötü ışık yasaları yine hakemlere dördüncü gün ışığı devam etmek için kötü olduğu karardan sonra oyun iptal olduğunda şüphe Ocak ayında SCG Hindistan vs Avustralya maç sırasında geçen yıl getirildi.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories