Trump Valiler Basıncı Düşer Okulları Yeniden Açmak İçin Vaat Ediyor

Related Articles

Başkan Donald Trump sonbaharda okullar açmak için devlet ve yerel hükümetlere baskı söz verdi, ülke çapında Corona vakalarının son dönemde artış olmasına rağmen.

Beyaz Saray’da devlet okulları için sonbahar planları tartışmak için bazı okullarda siyasi nedenlerle kapalı kalmak olduğunu, Trump iddia, kanıt olmadan, yuvarlak masa.

“Siyasi açıdan onlar için iyi olacak, o yüzden okullar kapalı tutuyorlar gidiyor sanıyorlar,” Trump yerel liderlerin dedi. “İmkanı yok. Çok valiler ve okullar açmak için herkesin üzerinde baskı koyacağız.”

“Herkes” okullar düşmek için kişilik sınıflar açmak isteyen Başkan da iddia etti.

“Okulları yeniden açmak istiyoruz,” Trump dedi. “Herkes bunu istiyor. Anneler bunu ister, babaları bunu istiyor, çocuk istiyor. Bunu yapmanın zamanı geldi.”

ABD ABD genelinde Corona enfeksiyonları dirilişi “ciddi bir durum” yaşandığı bir gün önce, ABD’DE Dr. Anthony Fauci, En bulaşıcı hastalık uzmanı uyardı

Devletleri muhafaza işletmeler ve toplama yerlerde hastalığın yayılmasını önlemek için kapalı düzenlemeleri rahatlatıcı başladı COVİD-19 vaka ve hastaneye yükselişi geldi.

Dört Temmuz hafta sonu boyunca Dördüncü, Florida vardı en Corona vakaları tek bir gün içinde 11,458 bildirdi. Dalgalanma rağmen, Florida’nın Eğitim Müdürü, Richard Corcoran, acil bir emir yayınladı önümüzdeki öğretim yılında devlet okullarında başlamak için gerekli kişi talimat.

Gürcistan da geçen hafta tek günlük resmi bir rekor kırdıbir de 24 saat içinde COVİD-19 vakaların yaklaşık 3.500 ek bilgiler alıyoruz saatlik bir süre. Başlangıçta, 26 okul içeren Georgia Üniversitesi Sistemi okula devam ettiğinde öğrenciler koruyucu maske giymek için gerekli olmayacağını söyledi.

Ancak, bazı öğrenciler ve öğretim üyeleri arasında tepkiye karşı karşıya sonra, üniversite sistemi kuralları değiştirdi ve “güçlü” maske öğrenciler, Atlanta Journal-Constitution teşvik rapor.

Ulusal Eğitim Derneği, önemli bir eğitim Birliği Lily Eskelsen García, başkan, bir okul açmak için yerel liderler baskı Trump sözünü eleştirdi ve daha güvenli tedbirler alınması için çağrıda bulundu Associated Press ile röportaj.

“Trump insanlar 130.000’den fazla Amerikalı ölmüş, ölmekte olan açgözlü aciz olduğunu kanıtlamıştır,” García AP söyledi. “Eğitimciler sınıflarda öğrencilerimiz ile üniversite kampüslerinde ve geri dönmek daha fazla bir şey istiyorum, ama güvenli öğrenciler, eğitimciler ve topluluklar tutan bir şekilde yapmalıyız.”

HuffPost İçin Bir Rehber Corona

More on this topic

Popular stories