2020 Ankara lazer: Shubman Gill, Sunrisers üzerinde Kolkata Knight Riders’ ikna edici win etkilemek Hyderabad atıcı

Related Articles

Abu Dabi: Genç Shubman Gill sürdü çekti ve Kolkata Knight Riders Cumartesi günü burada Hint Premier League yedi kale tarafından Sunrisers Hyderabad boğulmuş olarak otorite ile bir yenilmedi 62-top 70 kesilmiş.

(29 42 değil topları) Gill ve Eoin Morgan bowling disiplinli bir çaba tamamlanır, Knight Riders ikna edici bir galibiyet ile hesap açmak yardım.
Morgan iki eylemi ile yedek, açılış maçında bozgunundan sonra KKR lehine sorunu mühür karşı saldırı olarak 21 yaşındaki açıcı mükemmel chase bağlantılı.

Bat gözle, Sunrisers Hyderabad hiç (1 / 25) Pat Cummins (1 / 19) ve çaylak spinner Varun Chakravarthy Jonny Bairstow ve sırasıyla David Warner açılış çifti kaldırılması ve par 142/4 bir Aşağıdaki ile sınırlı idi sonra gidiyor.

Kolkata Knight Riders Shubman Gill Sunrisers Hyderabad karşı Hint Premier Ligi maç boyunca bir atış çalış. Sportzpics

Kolkata Knight Riders Shubman Gill Sunrisers Hyderabad karşı Hint Premier Ligi maç boyunca bir atış çalış. Sportzpics

KKR tarafından patlayıcı bir başlangıçtan sonra, bowling-ağır ÖĞRENİM ve Khalil Ahmed ve T Natarajan Sunil Narine 13 kapalı (0) ve Nitish Rana (26) kayıtsız Oteli’nde bazı ayarlamalar yaptı.

Rashid Khan Yasası tam o anda girmiş, bir ördek için KKR kaptan Dinesh Karthik yakalama.

Ama sakin ve kendi halinde Gill atış yaptığı her şey kontrolüm altındaydı ve parlak beşinci Ankara lazer elli onun için yolda tempolu.

Son Dünya Kupasını kazanan kaptan Morgan üzerinde KKR lehine maç yatırmak için 15 büyük altı için Bhuvneshwar Kumar tokatlayarak partiye katılmadan önce mükemmel bir destekleyici rol oynadı.

Daha önce KKR onların yaklaşımı ile daha fazla niyet ve agresif görünüyordu, Narine yeni topu yanında getirdiği ve Cummins sahip.
Mumbai Kızılderililer karşı kısa bowling için itiraz çizilmiş olan Ankara lazer en pahalı yurtdışı satın Cummins akıllıca uzunluğu değiştirmiş ve Jonny büyüledi

KKR ilk atılım vermek için mutlak bir ripper ile Bairstow.

İkinci onun geliyor, mimar-spinner Chakravarthy bir şey maiden Ankara lazer wicket onun için yumuşak bir şekilde, KKR büyük atılım vererek 30 kapalı Warner (36) ayarlayın görevden döndü.

Chakravarthy için basit bir av oynaşır, o ve ucuza Royal Meydan Bangalore karşı çıkmış olan Avustralya Solak, temiz şarkıları ile bir işareti yapmak için görünüyordu, ama konsantrasyon hatası yaptık.

İki kale olan ÖĞRENİM ve momentum yarım mark-up ve step, 61’de iki, oranı sadece altı üstü çalışma için değil demek.

Manish Pandey No 3 at topu 51 ve Wriddhiman Saha (31 30 kapalı topları) ile birlikte 38 ile formuna geri döndü, ama ikili ölüm görevden alındı ve ÖĞRENİM görünüşte aşağıda par için toplam yerleşmek için son dokunuş eksik hasarı onarmak için çalıştı.

Hint kaleci 31 30 off yapımında teslimatlar çok israf gibi gez, Muhammed Nabi öncesinde gönderme Saha taktik bir hata gibi görünüyordu.

More on this topic

Popular stories