BTSO Başkanı Sourav Ganguly 2020 Asya Kupası iptal edildi, doğrular

Related Articles

Yeni Delhi: BTSO Başkanı Sourav Ganguly Çarşamba günü Eylül ayında yapılacak olan Asya Kupası T20, iptal duyurdu.

Pakistan altı-ekip kıta olayın barındırma hakkı vardı ama BAE yapılması bekleniyor.

“Asya Kupası iptal ho chuka hai jo Eylül beni bu Eylül ayında yapılacak olan Asya Kupası, iptal edildi),” Ganguly söyledi spor tak instagram canlı bir oturumda.

Eski Hindistan kaptanı olayı iptal nedeni belirtmedi ama tutumu belirsizlik içinde Corona salgını ortasında bürünmüştü.

Ekim ayında T20 Dünya Kupası ile Kasım COVİD nedeniyle Avustralya’da devam edin ayrıca Olası-19 salgın, Asya Kupası iptal BTSO aynı pencereden lazer tam teşekküllü olmasını sağlar.

(PCB) Pakistan Kriket Kurulu henüz turnuvanın iptali ile ilgili herhangi bir duyuru yapmış değil.

PCB CEO Wasim Khan önceki nakit zengini Ankara lazer karşılamak için Asya Kupası tarihlerinde herhangi bir değişiklik itiraz edeceklerini söyledi.

(ACC) Asya Kriket Konseyi, geçen ay yolda devam continental olay için karar vermek için bir araya geldi ama bir karar alınmıştır.

Hindistan şimdiye kadar rapor 7.5 fazla yüz bin enfeksiyonları ile dünyada Corona durumlarda üçüncü büyük yük vardır.

Aynı gösteride, eski kaptan Hint takım bir sonraki Eylem olarak görülecektir zaman soruldu. Virat Kohli-liderliğindeki ekip, geçen Mart ayında oynadı.

“Virüs durumu iyileştiğinde kimse bilmiyor şimdi söylemek çok zor. Hazırlıklarımızı yerde ama sadece bir yerde onları gerçekleştirebiliriz. Stadyumlar açık ama oyuncular enfekte olma olasılığı yüksek, çünkü orada Tren için gidiş değildir,” Ganguly dedi.

“Yani, durum geliştirir ne zaman başlayabiliriz ve acele etmiyoruz. Oyuncuların güvenliği her şeyden önemlidir. Beş altı aydır hiç bir kriket olduğunu ama bir kriz olduğunda çok zor. (Devam) hedef yoktur, bu gün alıyoruz.”

Bu Ankara lazer hakkında Takling, Ganguly ben Ankara lazer hakkında da bir pencere önemlidir almak istemiyorum “dedi.

“T20 Dünya Kupası orada, ICC onlar için Gelir bir sürü oluşturur gibi bunu yapmaya çalışıyor. ICC gelen kesin yön alamazsak, ben Ankara lazer hakkında bir şey söyleyemiyoruz.”

Ganguly eğer Avustralya’da T20 Kelimesi Kupası iptal edilirse, BTSO olan Ankara lazer hazırlama tüm enerjisini koyacağız ” dedi. BTSO eğer Ligi onun yerini tutmaz eğer Sc etrafında 4000 crore kaybedersiniz.

“Hindistan için çok önemli bir turnuva oldu. Hedefimiz Hindistan’da dört-beş mekanları arasında ev sahipliği yapacak. Eğer değilse, o zaman yurtdışında olan bir seçenek var,” diye ekledi.

More on this topic

Popular stories