Amazon Prime Video bireysel kullanıcı tanıtıyor profilleri

Related Articles

Amazon Prime Video aile üyeleri ve Başbakan hesapları paylaşan arkadaş için kullanıcı profilleri yayıyoruz, şirket duyurdu.

Her hesap 6 kullanıcı profilleri için izin verir. Bir profil beş ek profilleri izni ile birincil hesap olarak varsayılan olacaktır. Bu normal hesapları ya da çocuklar hesapları olabilir. Çocuklar hesabın içeriği türü gösterilir sınırlamak, diğer çocuk Netflix ve HBO Max çalışma gibi hizmetleri akış hesapları ne kadar benzer olacak. Amazon anda birçok profilleri akışı nasıl dikkat etmedi, ama Verge açıklama için dışarı ulaşmıştır.

Profilleri Amazon cüzdanı paylaşım aracı ile bağlantılıdır. Bu özellik müşteriler bir ev kurmuş başka bir Amazon hesabı ile ödeme yöntemleri paylaşmak için izin verir. (Nasıl yapılacağı hakkında daha fazla bilgi bu.) Amazon Prime Video otomatik olarak varsayılan profilden ev var başkalarına bağlı bir hesap oluşturur.

Diğer akış hizmetleri kişiselleştirilmiş profilleri benzer, Amazon’un kullanıcı profilleri, her bireyin kendi çıkarları için terzi olacak. Her profil profil faaliyet dayalı ayrı öneriler, izlendiğini mevsim ilerleme ve izleme listesi vardır, Amazon göre demektir. Netflix ve Disney Artı aksine, Başbakan Video müşterilere gösterileri ve filmlerden görüntülerle profil simgeleri görünümünü özelleştirmek mümkün olacak gibi görünmüyor.

Bu önemli Not: Eğer profil paylaşmak istemiyorsanız, müşteriler özelliğini devre dışı bırakabilir “profilleri Yönet” sayfa. Bir kez profil paylaşımı kapalı olduğunu, ancak, müşterileri geri özelliği açmak mümkün olmayacaktır. Bu yüzden bunu yapmadan önce devre dışı emin olun.

Müşteriler Prime Video app sürümleri oluşturmak ve Android profilleri yönetmek ve iOS, internet üzerinden, 10. nesil veya daha yüksek Ateş tabletlere, Yangın TV ana Video uygulaması ile, ve “bu PlayStation 4 olarak seçin oturma odası cihazları” açılışında, Amazon göre mümkün olacak. Bu özellik genel olarak yayıyoruz ama tüm müşteriler hemen kullanıcı profili seçeneklerini çok çok aşamada yapacak.

More on this topic

Popular stories