Prenses Beatrice, Kraliyet Düğünü: biliyoruz biz her şeyi ertelendi töreni

Related Articles

York prensesi Beatrice ve E. Mapelli Mozzi başlangıçta Mayıs ayında evlenmek için planlanan, ancak, Corona salgını töreni iptal etmek zorunda olduğu anlamına geliyordu.

İNGİLTERE hükümeti son zamanlarda yayımlanan sosyal uzaklaştırdı törenleri ilgili kurallarÜrdün Raiyah bu hafta takip Prensesi. Raiya düğün Donovan Ned’e — Roald Dahl torunu — lockdown başladığından beri İNGİLTERE’DE düzenlenen ilk Kraliyet Düğünü oldu.

Beatrice ve Mozzi henüz kendi töreni için yeni bir tarih duyurmak için vardır, ancak, Raiya takip ve yakın gelecekte sosyal olarak mesafeli bir düğün olabilir mümkündür.

Ertelenen tören hakkında bildiğimiz her şeyi burada.

Tören nerede yapılacak?

Chapel royal’de St James Sarayı’nın bahçesinde 29 Mayıs’ta evlenmek, Buckingham Sarayı bahçesinde bir düğün ile olacağını birkaç duyurdu.

Resepsiyon devam etmeyeceğini saray temsilcisi Mart ayında duyurulan, bunun yerine daha küçük bir hizmet dikkate alacağını da sözlerine ekledi.

“Çift dikkatlice özel bir evlilik, aile ve arkadaşlar küçük bir grup arasında yer alabilir karar vermeden önce hükümete öneri dikkate alacaktır,” sözcüsü söyledi.

chapel royal

Chapel Royal.

WPA Havuz/Getty Images.


Çift daha sonra düğün erteleyeceğini söyledi, ama mekan ve konuk listesi için resmi bir değişiklik yaptılar ve henüz yeni bir tarih vermektir.

Kilise 150 kişilik kapasiteye sahip, bu nedenle sosyal olarak mesafeli bir törenle karşılamak için geniş bir alan olması gerekir. İngiltere’de 4 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen törenleri her yıl daha fazla misafir olması İNGİLTERE hükümetine DANIŞMANLIK ve parti tarafından görevli olmayan personeli içerir.

Ancak, birkaç da İtalya’da ikamet eden Mozzi ailesi, dikkate almak gerekir.

Güneş Beatrice ve Mozzi orada evlenme teklif ettikten sonra İtalya’da bir tören olarak kabul ettiğini bildirdi. Ama düşünmek için konuk listesi kısıtlamaları ve aile üyelerinin bireysel durumlar vardır ki şimdi, bir daha fikirlerini değiştirebilirler mümkündür.

Yasağı non-İtalya İngiltere’den önemli Seyahat son zamanlarda kaldırdıbu yüzden York’un ailesi orada tören isteselerdi uçuş almak mümkün olabilir.

Yine de, birkaç sonuçta, ve şu anda değişmedi İNGİLTERE’DE bir tören karar verdi.

Kraliçe ve Prens Philip de katılacak.

Konuk listesi resmi olarak hiç bir ilan olmasına rağmen, Beatrice’in dedesi, Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip, katılım olacağını inanılıyordu.

Eğer birkaç yakın gelecekte töreni barındıran, Windsor Kalesi’nde kendini izole eden eski Philip, orada olacak-eski kral ve 99 yıl Olası 94 yıl oldu.

Cambridge, Prens Charles Dükü ve Düşesi aksine, Camilla, Kraliçe henüz yaz için planlanmış tüm randevularım iptal etti yılından bu yana düzenli olarak halkın önüne devam etmedi.

2 Prens philip

Kraliçe ve Prens Philip Windsor Kalesi’nde Dük 99.yaş gününü kutluyor.

Basın Derneği


The Sunday Times’ Kraliyet muhabiri Roya Nikkhah Kraliçe kamu yaşamından çekiliyor ve Windsor süresiz olarak izole kendini devam edeceğini önceden bildirdi.

“Kraliçe insanların tavsiyesine giren ona bir şey yapmayacağım [age] kategori ve uygun tavsiyeler almak için gidiyor. Ve yapamadığı Ekim gel ne hakkında tartışmalar vardır,” Kraliyet kaynak Mayıs ayında Nikkhah söyledi.

Prens Philip kötü sağlık son zamanlarda acı çekti, ve dört gece Londra’da bir hastanede önceden varolan bir durum için tedavi edilen Noel öncesi son yıl geçirdi.

Beatrice Kraliyet Başlığı düğünden sonra değişecek

Beatrice töreninden sonra yeni bir kraliyet unvanı miras için fırsat var, damadın babası göre.

Şu anda, Beatrice resmi adı Prenses”,” ve bu onun kız kardeşi Prenses Eugenie onun için düğünden sonra Jack Brooksbank için değiştirmedi gibi düğünden sonra değiştirmek olmaz.

Ancak, Eugenie aksine, Beatrice gelecekteki baba-in-law bir İtalyan Kont.

Alessandro Mapelli Mozzi Beatrice aile adı, İtalyan Kontes “ve” Donna Nobile olarak “tarz miras olacağını söyledi.”

Başlık Beatrice geleceği çocuklara aktarılır, böylece veraset İngiliz kraliyet ailesinin satır başlıklarını değiştirme olabilir Alessandro de doğruladı.

“Edoardo bir sonraki nesil içine alarak ailenin tek erkek üyesi. Bir Kont o karısını otomatik olarak bir kontes olacak ve çocukları sayar ya da donna nobile olacak,” Mozzi Posta Online söyledi.

Buckingham Sarayı yorum için İçeriden isteğine yanıt vermedi.

Daha fazla bilgi edinin:

Burada neden Prenses Beatrice, Kraliyet Düğünü, Meghan Markle gibi bir Düşes değil ‘sonra’ Kontes ‘olacak

Kraliyet ailesi Kraliçe kamu hayatından çekildi eğer değiştirmek istiyorum nasıl

Prenses Beatrice resmen iptal etti tören ve resepsiyon düğün Olabilir

Emlak Kralı ve tek baba E. Mapelli Mozzi için burada nasıl Prenses Beatrice düğününde kraliyet ailesi değişecek

More on this topic

Popular stories