Günlük konular hakkında artık video üzerinde konferans “

Related Articles

İşçiler evden Corona sırasında işlerini ayarlamak gibi, Cisco müşterilerinin araçları için video konferans ve güvenlik için bir dönüm bir destek görüyor.

CEO Chuck Robbins Covid başında-19 salgını, Cisco müşterileri “güvenlik artırıldığını,” Çarşamba günü “Ciyaklama” bir röportajda söyledi. “Müşterilerimizin tüm evden çalışmak için bu geçiş yoluyla almak için harcamalarında bir savurganlık vardı.”

Robbins kayması sonucunda, video konferans yazılımı “video ve rahat toplantılar üzerine sohbetler hakkında artık” dedi. “Bu platformlarda değerli fikri mülkiyet tartışıyor müşterilerimiz hakkında. Gizlilik ve güvenlik sağlamak için var.”

Robbins bu vurgu servis WebEx konferans Cisco ürün, özellikle video, rakipleri dışında, ayarlar dedi.

“Tüketiciler için basit bir çözüm iyi olur,” dedi. “High-end kurumsal müşterilerimiz için, hala ihtiyaç duydukları gizlilik ve güvenlik sağlamak için WebEx yaslan onlar.”

WebEx konferans yazılımı lideri kalır, ama rakip Zoom büyük yayılmakta yaptı. Cisco’nun pazar payı 37 %43 oranında düştü iken Zoom pazar payı %28’e 2020 yılının ilk çeyreğinde %13 yıl kadar önce çeyrek, Sinerji Araştırma Grubu Haziran raporuna göre.

Teknoloji mimarisi ve altyapı yatırım yapan müşterileri geçiş yapan “sonuçta, Covid-19 salgını var gösterilen [to work from home] Robbins çok daha kolay” dedi. CEO’lar için ne diyor yapabiliyorlar, sermaye bir bakış açısıyla veya iş daha fazla görünürlük zaman görüyoruz. bir sonraki krizi gördüğümüzde yerde Vakfı olduğuna yapmanın önemini fark etmesidir.”

More on this topic

Popular stories