Barcelona grace den LaLiga: Atletico karşı kalacak cameo Madrid golleri Antoine Griezmann sonbahar

Related Articles

Her zaman Barca ikinci en pahalı oyuncusu Antoine Griezmann, daha önce Atletico karşı getirerek onun yanında yardımcı olmazdı Barcelona antrenör Quique Setien maçtan sonra söyledi.

Barcelona: Barcelona ileri Griezmann eski kulübü Atletico Madrid ile, ama onun yan 2-2 çizim ve hasta LaLiga başlık teklifleri kurtarmak için bir kazanan ihtiyacı, ek süre verilene kadar değildi bile Salı günkü maçta istediğini aldı olmalı Antoine.

Altı üçüncü bir beraberlik art arda üçüncü kez şampiyonluğu kazandı daha fazla mahkum Barca’nın teklifi maçlar ve ezeli rakipler Real Madrid ise Villarreal Perşembe günü aşarlarsa 5 maç kala 4 puan masayı üstünde gidebilir.anlamına gelir

Ama maçtan sonra, Atletico geçen yıl 120 milyon milyon 134.48-euro ($) hamlesini beri lütuf Griezmann sonbahar odağı takımın adı teklif büyüktü.

Dünya Kupasını kazanan ileri Barca’nın 6 maç üç eylem döndükten sonra başladı, Sevilla da berabere sona eren Celta Vigo için önemli geziler eksik değil.

Ama onun için belki de en kötü önceki Griezmann getirerek onun yanında yardımcı olmazdı antrenör Quique Setien beyanları oldu.

Bu biraz zaman için onu getiriyor onun düzeyinde bir oyuncu için çok zor ama şartlar bunu yapmaya beni mecbur eden “doğru. Setien diğer seçenek onu getirmek için değildi,” dedi.

“Sahada oyuncular iyi oynuyordu ve takımda istikrarı bozma olmadan onun için bir yer bulmak kolay değildi. Normalde geç değişiklik yok ama onun gibi bir oyuncu bir oyun oyunu kazanmak diye düşündüm.”

Atletico Madrid karşı LaLiga kalacak cameo Antoine Griezmanns grace Barcelona düşecek vurgular

(Sağda) Barselona’nın Antoine Griezmann dosya görüntü. AP Photo

Her zaman Barca ikinci en pahalı oyuncusu Griezmann, sadece Setien Ocak ayında Müdürü oldu beri bir lig golü attı. Önceki antrenörü Ernesto Valverde altında yedi kez kazandı.

“Yarın onunla konuşacağım. Harika bir oyuncu ve harika bir insan,” diye ekledi Setien çünkü o onun için özür dilemeyeceğim ama kötü hissediyorum anlıyorum ki o da onun için kötü hissediyorum.

Barca de Griezmann kıt etkisi Diego Simeone altında beş mevsim her skorer gittiğini Atletico de vardı tılsım etkisi ile çelişmektedir.

Eski yıldız adamın onun cameo rol Atletico Koç tepkisi her şeyi söyledi.

“Kelime bulamıyorum” dedi.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories