Oyun tek bir kişi bir anda kötüye sorunu çözebilirsiniz

Related Articles

Geçen hafta boyunca, geliştiriciler, gazeteciler ve flamalar onlarca ileri Twitter’da video oyun endüstrisinin bir parçası olarak tahammül ettiler istismar iddiaları ile geldi. Hikayelerini çok sayıda üst düzey şirketlerin yayılma ve güçlü pozisyonlarda rakamlar vardır. Aynı anda konuşan kişi sayısının çokluğu dikkat çekiyor ve #Bende iddialarının benzer dalgaları ile dünyada eşzamanlı komedi, pro-güreşve çizgi roman — yeni değil. Bu hesaplaşma önemli bir an vardır; ayrıca video oyun sektörü ve diğerleri her birkaç ayda bir tekrar gibi bir şey. Şimdi bu oyun ne birçok Ara onun#Bende anıne beklemek ” üzerine birkaç kez, biliyoruz. Her yeni hikaye — eğer kabul ederse — aynı zayıf sözler ve küçük malzeme değişimi ile bir araya geldi.

Taciz veya saldırı suçlanan bazı kişilerin sonuçlarını yaşadığı doğru. Ama bir sonra faillerin bir çıkarma zarar ne de gelecekte daha geniş yayılmasını önleyen geri alır ne zarar var. Bireylerin kendi davranışlarını oluşturmak, ancak bunun sorumlusu sadece onlar değil. Kötüye sağlayan tek bir sistem çok suçluların sektörde gelişmeye izin verebilirsiniz. Sorumlu insanlar yerine suistimal edenleri koruma ve toksik işyerleri oluşturarak meslektaşlarını korumak için başarısız oldukları gerçeği itiraf etmek için bu sorunu çözmek için tek yoldur. Ve piyasada video oyunları çok onları yapanlar travma görülmemiş bir özelliği var.

Yıllardır, taciz kadın, nonbinary insanlar ve diğer kurbanlar fısıltı ağları için destek aramak ve birbirinizi güvende tutun döndü. Twitter gibi platformlarda #Bende hareketinin yükselişi bu hikayeleri yükseltmek yardımcı oldu, daha önce backchannels zorla ya da tamamen sessiz bu yeni güç vererek. Ve her zaman, mükemmel bir çözüm vardır. Konuş kurbanların çok büyük kişisel bir maliyetle yapmak. Yüksek sesle kurbanları tarihsel olarak karşı karşıya kara listeye ya misilleme kadar konuştuktan sonra, ve oyun sektöründe farklı değil. İtirafın online de sanığın yasal işlem fan üslerinden taciz dalgalar ve tehditler anlamına gelir. Bireylerin saldırganları durdurmak için iğrenç bir yük koyar yerine, onları silahlı kurumlardan çok daha çirkin, acımasız bir iştir. Öne Twitter, güvende tacizden kendi çalışanları tutmak bile bir platform üzerine gelmek için başka bir seçeneğiniz olan bir kurban sadece trajik değil. İnsanları güvende tutmak için iddia, mevcut sistemlerde bir arıza var.

Platformu sürekli soru bu yasaklama başlamak için 60’dan fazla Twitch flamalar karşı yapılan suçlamaların bir dalga geçtiğini düşünün. Ubisoft de, üstünde oluşan küf. Birkaç Ubisoft çalışanlara karşı yapılan suçlamalar da dahil olmak üzere Başkan yardımcıları Tommy François ve Maxime Béland ve Assassin’s Creed Valhalla yaratıcı yönetmen Ashraf İsmaildaha iyi yapmak için şirketten zayıf bir söz “istenir.” Bunun yanı sıra, şimdi “bu bozuldu nerede mevcut politikaları, süreçleri ve sistemleri anlamaya ve daha iyi önlemek, algılamak ve uygunsuz davranış cezalandırırız sağlamak için Denetim iddiaları üzerine soruşturma başlatılması içerir.” Birkaç kadının ileri cinsel tacizle hikayeler ve üretken bir oyun yazarı Chris Avellone hakkında taciz ile geldikten sonra, Ölen Işık 2 geliştirici Techland söyledi Kotaku Chris Avellone ile birlikte, işbirliğimizin sonunda yazmaya karar verdik. “ Business Insider EA da Avellone ile ilişkilerini kesti raporları Star Wars Jedi: Düşmüş Sipariş.

Twitter, kurbanları, yaşadıkları hakkında konuşmaya devam ediyor; sayısız hikayeler daha söylemedim var. Kötü davranış için yapılan görünür her kişi için, sanayi ile buzdağı bir yelken sadece ucu. İşin uzaktır. Bu geçecek bir zaman değil. Oyun endüstrisi kültür, birkaç ayda birkaç zararlı rakamlar oymayı tarafından çözülemez bir köklü bir gerçektir. Tek bir avcı gezisi olabilir, ideal bir sonucu olarak, bir kişi çıkarın. Onların yerine haşhaş yeni bir engel değildir.

Sektöründe daha önce görev yıl: büyük ölçekli bir kültür reformlar mücadele için gerekli olduğunu. Oyun içinde çalışanlar zaten zehirli musallat uygulamalar ve gayretkeş hayranlarından taciz. Daha tehlikeli adamlar yayan olarak, birçok oyun içinde güçlü pozisyonlarda nasıl göz ardı etmek mümkün değildir. Eğer şirketler, cinsel suistimal, taciz ve saldırı ile sorunlarını düzeltmek istiyorsanız, alkol kaynaklı olaylar, raporlama, ekipler ve yapı içi politikaları ilişkilerini incelemek gerekiyor. Tek bir kişi ve daha ilk etapta yükselme izin başarısızlık noktalarını belirlemek için şunu diyecektir. Bu sırada evleri almak iddiaların her yeni turda maruz sektörde studios — hiç gerektirir.

Şirketler güvenli iş ortamları sağlamak için kendi çalışanları için etik bir zorunluluk var. Bir kişinin kötü davranışı sadece mağdur ettiklerine etkilemez; arkadaşları için ikincil travma kaynağıdır. Seçimsiz, suçluyu bağlı herkese yayılan bir zehir. Taciz standları geçerli kültür olarak, işi yapmak için bireyler ister. Sorumluluk allyship iddia etmek isteyen, ama özellikle erkekler topluluğundan bir bağlılık olmalıdır. Bağımlısı kadın ve erkekler suistimal edilebilir doğru; ama oyun sektörü, özellikle, zarar ezici bir erkek odaklı desen gösterdi. Erkek erkek meslektaşlarına güvenilir, hem iş dışında ve tutmak gerekir. El sıkma bu konuşmanın yeri yoktur.

İddiaları yüzeyi gibi, yas tutmak, sorun değil. Şok, öfke ve acı hissetmek normaldir. Ama bu duygular bir durak noktası olamaz. Bir bağımlılığı hakkında uzun uzun konuşmaya başlaması ve insanların suç olabilir yani en iyi nasıl bile. Oyun sektörü artık hiç sürpriz olmadığını bilmiyor, ya da daha yorucu muadili söyleyemezsiniz. Şirketler ve bireyler o şok ve suçluluk kendi dil balığı ya da düzeltilmesi için hak ne hakkında seçici olmaya devam edebilir. İyi ürünler sağlıklı şirketler gerektirir. İstismar herkesin sorunu var.

More on this topic

Popular stories