Google Kuzey edinir, artırılmış gerçeklik gözlükleri başlangıç

Related Articles

Kuzey smart tarafından odakları gözlük

Kuzey tarafından Kaynak: Odakları

Alfabe Google ilan Salı akıllı gözlük yapan şirket destekli eski Kuzey, sekiz yıl önce, Amazon satın aldı. Anlaşmanın değeri açıklanmadı, ancak Globe and Mailöncelikle Google’ın ilgi rapor, geçici fiyat yerleştirilmiş daha 200 milyon şirket yetiştirmişti dolar az 180 milyon dolar, göre Crunchbase.

Google bilgisayar tarafından oluşturulan görüntüler gerçek dünya üzerine bindi, genellikle bilgisayarlı gözlük olduğu arttırılmış gerçeklik alanında erken bir öncü oldu. İlk kez böyle bir cihaz Google Glass, bir, 2012 yılında açıldı, ama yüksek ilk fiyatlandırma ve gizlilik kaygıları gözlük video kamera — tüketiciler arasında çekiciliğini mahkum içeriyordu. Bununla birlikte, Google, Microsoft Hololens ile yarışıyor kuruluşlar, mevcut Google Glass bir sürümünü yapmaya devam ediyor.

Satın her yerde bağlı cihazlar birlikte çalıştığı “ortam bilgisayar” vizyonunu gerçekleştirmesine yardımcı olacak Google söyledi.

“Tüm cihazlar sadece beraber arka plana kaybolur teknoloji, çalışma ve nerede yardımseverliği etrafınızda olduğu bir geleceğe doğru sürükleniyoruz,” cihazlar ve hizmetler Rick Osterloh, Google’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı, bir açıklamada. “Kuzey teknik uzmanlık donanım çabalarımız ve çevre hesaplama geleceğe yatırım yapmaya devam ettiğimiz sürece yardımcı olacaktır.”

Holografik akıllı gözlük olan Odakları denir açıkladı Kanadalı şirket, şu Thalmic Labs olarak bilinen, 2018 yılında yeni ismiyle. Kuzey Salı gözlük güncelleştirilmiş sürümünü, 2.0 Odakları, hangi gemi olmaz demişti pazara bu yıl şirketin ilk nesil modelinin üretimi rüzgar olacağını duyurdu.

Şirket Kanada’da bulunan kalacaktır.

İZLE CNBC 2018 yılında bir spin için Kuzey Odak gözlük al:

More on this topic

Popular stories