New York yanlışlar hakkında okuyun bu Wall Street Journal makale Corona mücadele

Related Articles

New York Eyaleti-19 COVİD en doğrulanmış vaka ve ölüm vardır yeni rapor Wall Street Journal devlet politikalarını ve cevapsız uyarı işaretleri virüs sakinleri daha savunmasız hale, daha fazla ölüm ve daralma kronik hastalıkların riskini nasıl ayrıntıları.

Wall Street Journal yaklaşık 90 frontline tıp uzmanları konuştu, doktorlar, hastane yöneticileri ve hükümet yetkilileri arasında, neyin yanlış gittiğini anlamak için. Hastaneler arasında transfer olmak için çok hasta olmak bazı hastalarda uygunsuz hasta transfer önce tedavi kayıtları almayan birçok hastaneye götürdü. Yetersiz izolasyon protokolleri, hastaneler bulaşmamış hastalar ile enfekte hasta karıştırma ile, aynı zamanda yeni bir virüs kasılmaları domino etkisi yapmış, rapora göre.

Hastanelere yeni yatak yüzlerce ekledi rağmen, çok sayıda hastane personeli yayınlanan, yanlış tedavi edilen hastalar için lider olduklarını hastaneler alanlarında çalışmak için eğitilmiş olmadığını söyledi. Bunun üzerine, birçok hastanede personel sıkıntısı vardı.

Personel sıkıntısı hastanelere başvuran hastalar yoldan kaybetmeye yol açtı. Brooklyn’de Brookdale Üniversitesi Hastanesi Tıp Merkezi, bir aile üyesi ER 80’li yaşlarda anne hakkında bilgi almak için aradı. Hasta baktığında, iki gün önce öldüğünü fark etti bir ER doktor söyledi. “Bu günlük oluyor,” doktor zirve sırasında söyledi.

Bu tüm hastanelere düşüyor ama. Hükümet virüsü ile mücadele devletin gözetim büyük bir rol oynamış. Devlet ve New York devlet ve hastane yetkilileri enfekte cephe işçi işe dönüş ne zaman ile ilgili kuralları değiştirdi. Birçok hastane minimal koruyucu ekipman ve COVİD-19 testler varken, hükümet liderleri daha fazla hastane vantilatörler vererek üzerinde duruldu, hükümet tarafından alınan vantilatörler ama çoğu ya bozuk ya da hasar gördü.

Makaleyi Valisi Andrew Cuomo ve New York Belediye Başkanı Bill de Blasio gecikmeli tepkiler üzerine daha az durumda diğer Devletleri harekete başladı bile COVİD-19 yayılmasını içeren dokundu.

California ve Ohio gibi eyaletlerde liderler hızla yayılmasını hareket ederken, Sayın Cuomo ve de Blasio kabarmış vaka sayısı olarak bile devlet ve şehir kapatmak için önlemler alıyor, doktorlar, hemşireler ve öğretmenler gelen uyarılara rağmen gecikmiş. New York 5,704 durumlarda açık kalırken California 19 Mart 2016 durumlarda Eyalet çapında bir kilitleme yayınladı, güncelleme Johns Hopkins verilere göre.

Yayınlama sırasında, Roman Corona salgını neredeyse bulaştı 2 milyon ABD’de insanlar ve 113.000 fazla ölüme sebep olmaktadır, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri göre. Tam makale gerçekten devletin hükümeti sağlık yetkilileri tarafından alınan her eylem önemli sonuçları vardı nasıl değiyor. Güçlü tamamını okumanızı öneririm Wall Street Journal makale.

More on this topic

Popular stories