Twitter daha önce kendi süspansiyon bir hata oluştu ‘diyerek Sıfır Hedge hesabı geri getiriyor’

Related Articles

Twitter site Sıfır Hedge blog pazarlar için hesap iade ve platform manipülasyon için “” bu yılın başlarında hesabı askıya alma kararını bir hata olduğunu söylüyor, Bloomberg rapor. Twitter hesabı Ocak süspansiyon Çinli bir bilim adamı bir laboratuarda Corona yaratmıştı düşündüren Sıfır Hedge bir rapor izledi, bir o zamandan beri yaygın teorisi çürütüldü.

Zero Hedge Twitter süspansiyon istismar ve tacize karşı kurallarını ihlal ettiği için olduğunu söyledim, ve süspansiyon belirtilmiş olanlar dışındaki nedenlerle motive etti “şeklindeki tutumunu yineledi sitesini Cumartesi günü bir yazı yazıyor.” Post Sıfır Hedge söz konusu bilim adamı dox değil, ama raporunda kamuya açık bilgi kullanılan savunuyor.

Ocak blog yazısı, Sıfır Çit, bilim adamının adı, fotoğraf, e-posta söylendi ve telefon numarası dahil, insanlar gerektiğini de sözlerine ekledi “ödeme [him] bir ziyaret.” Twitter özellikle Sıfır Hedge hesabı açtı ve ne iade ediliyor söylemedi, ama onun kurallar yasaklar açığa başkasının kişisel bilgileri.

“Uygulama eylem bizim bu durumda bir hata yaptık,” Twitter sözcüsü bir e-posta söyledi On Verge Cumartesi. “Temyiz hesap sahibi ek içeriğine göre, hesabı yeniden başlattık. Tüm hesap sahipleri için özel bir temyiz süreci var.”

Zero Hedge Twitter hesabı daha önce temizlenmiş. ama öncesinde çok görünür-süspansiyon Tweet bir kez Cumartesi sabah görebilir. Takipçi sayısı şu anda 700 bin bitti.

More on this topic

Popular stories