Yeni fragmanları: Bill & Ted Müzik Yüz, Karanlıkta Gitmiş olacağım, ve daha fazla

Related Articles

İzledim Spirited Away birkaç hafta önce yıllardır ilk kez, ve iyi bir Studio Ghibli büyülü ama anlamlı dünyalar inşa at nasıl böyle muhteşem bir sarma oldu.

İlk filmi girdiğinizde, bu bewilderingly garip yeni evren içinde kaybolmuş, çok ana karakteri gibisin. Ama hızlı bir şekilde, tüm mantığı yerli yerine oturuyor ve film etrafında dönen hamamın belirli ve küçük duygu biter.

Bir çamur kaplı ruh, çöp gövdesi çıkarken biraz garip kötü adam değil, ama yardıma ihtiyacı olan kirli bir ırmağı temsil ediyor öğrendiğinde beni en dikkat çeken anıydı. Çok saçma böyle yazılmış gibi görünüyor, ama film bağlamında, dünya ve kafa karıştırıcı olayların arkasındaki gerçek duygusal bir amaç için var olduğunu göstermeye başlıyor.

Aşağıda bu hafta yedi römork göz atın.

Bill & Ted ceremesini

Uzun söylentiler, uzun çalışmalar devamı Bill & Ted bir şekilde gerçekten oluyor, yaklaşık üç yıl son filmi sonra. Bir yandan, büyük bir Keanu Reeves ve Alex Winter bu karakterleri canlandırmaya çalış görmek biraz zor. Diğer yandan, serisi önemli değil saçma yeterli sayılır. Henüz çıkış tarihi yok.

Karanlıkta gideceğim

HBO dayalı yaklaşan bir belgesel var Karanlıkta gideceğimİçine Michelle McNamara soruşturma Golden State Katil. Film ayrıca McNamara kocası, Patton Oswalt, ölümünden sonra kitabı bitirme konusunda konuşuyor. 28 Haziran çıkıyor.

7500

Joseph Gordon-Levitt teröristler içeri girmeye çalışırken bir uçağın kokpit içinde kilitli bir pilot hakkında bu gerilim yıldız. Gordon Levitt çok daha fazla olur interkom üzerinde çığlık nasıl-römork tamamen net değil ama film bazen çok yaratıcı olabilen tek yer bir gerilim tarzındaki alır. 19 Haziran ‘ da Başbakan Video Amazon geliyor.

Bırakmalıydın

Blumhouse en son korku filmi temelde hakkında Kevin Bacon ve Amanda perili bir Airbnb kiralama Seyfried. Talep Haziran 18 ilerliyor.

Yangın Destan Eurovision Şarkı Yarışması: Hikaye

Netflix yıldız Ferrell ve İzlanda Eurovision kazanmaya çalışan bir ikili olarak Rachel McAdams Olacak geliyor-üstü yeni bir komedi vardır. Film aslında Eurovision Mayıs ayında oluyordu gelebilir gerekiyordu, ama bu yılki etkinlik iptal edildi. Şimdi 26 Haziran çıkıyor.

Wasp Ağ

Netflix 1990’larda Küba casusları hakkında gerçek bir hikaye dayalı Olivier Assayas yeni bir film var. Filmin Penélope Cruz, Gael García Bernal yıldız. 19 Haziranda çıkıyor.

Kalıntı

Yüzeyde oldukça basit bir perili ev hikayesi gibi kalıntı görünüyor, ama Sundance bazı çok olumlu eleştiriler demans hakkında çok daha karmaşık bir hikaye anlatıyor öneririz. Film 10 Temmuz çıkıyor.

More on this topic

Popular stories