Lockdown asansörleri bile ve Hindistan işe geri alır, FY21 şirket kazançları Nereye gidiyoruz işte

Related Articles

Hindistan şirket kazançlarıKonuşuyoruz, o kadar fazla ki FY21E kabul gibiler daha çok işadamları ve şirketler büyük ölçüde kurtulan ve odak bilançolar oldukça büyüme veya karlılık daha kalır

Manish Jain Tarafından

Ülke çapında kilidi kaldırmaya başlar ve ekonominin kendi ayakları üzerinde geri almak, soru ne kazanç büyüme ve daha sonra yatırımlarımızı başına kalır – aynı anda başlar gibi havada iyimserlik ise yatırımcılar olarak ilginç bir yol ayrımındayız? Şimdi bir bumpy FY21 olabilir ne bakıyorsun, ama FY22 kurtarma etraftaki iyimserlik hala devam ediyor ve bu da yersiz olmayabilir. Lockdown asansörler ve Hindistan işe geri FY21 alır gibi şeyler yavaş yavaş ama emin adımlarla yıl boyunca artıracaktır. Bu bağlamda, 1QFY21F kötü olması muhtemeldir ve büyüme yörünge ideal önemli almalı. O dedi, FY21F hala reset bir yıl olması muhtemeldir ve dolayısıyla daha düşük maliyetli uygulamalar, pazar payı Kazanımları için yeni yenilikler ve büyük ihtimal ile daha güçlü şirketler getirmesi muhtemel olan FY22F, bizim odak kayması ederiz. Ama herkes için eşit Güllük gülistanlık olmayacak – kazançları/büyüme aslan payını sağlıklı bilançolar, etkili bir şekilde önemli bir iş ya da tüketici ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik emek ve sermaye istihdam düşük kaldıraç ve yeteneği ile “İyi ve Temiz” şirketlere gidecek.

Konuşuyoruz, daha FY21E kabul gibiler daha çok işadamları ve şirketler büyük ölçüde kurtulan hakkında ve odak yerine büyüme veya karlılık daha bilançolar üzerinde kalır. Ancak, FY22E doğru manzara ötesine bakmak ve oybirliğiyle umut ve zor zamanlarda hayatta olan çeşitli sektörlerde şirketler için ilaç ile doldurulur.

Eğer tarihin herhangi bir gösterge ise, Kızılderililer ayarlamak ve koşullara uyum ve herhangi bir kriz sonrası hayat devam eşsiz bir yeteneği vardı. Uyum ve yenilik bu eşsiz yeteneği zor zamanlarımda da kendi ilk tahminlerimize göre çok daha hızlı gidiyor bizi alır. Örnek demonetisation olduğunu-şüphesiz zor bir dönemdi, ama kasvet ve doom çok pişmiş değil, tüm şirketlerin eşit, daha güçlü oyuncular hayatta da kriz sonrası büyüdü gömülü olduğunu ve bu kez farklı olacağını hiçbir neden yoktur.

Akılda bu genel görünüm ve bugün elimizdeki verilerle, FY22 yüksek kalite “Kahve güçlü bir toparlanma Olabilir” şirketlerin kazanç beklemek abartılı olmaz sanıyoruz. Büyüme sadece daha önce beklenenden çok daha iyi eş daha hızlı olabilir, ama aynı zamanda. Çoğu okuyucu FY22 kabul edilebilir güçlü kazanç kurtarma için orta umudu bulabilir.

Çoğu şirketler, hem işadamları ve analistler için bir endişe kaynağı olduğunu FY21 kazanç olur. Ancak, bu endişe (1) kaldıraçlı şirketler, (2), Seyahat ve Turizm şirketleri ve (3) Eğlence ilgili firmaların durumda haklı olsa da, fena halde sürdürülebilir rekabet avantajı ile güçlü bilanço şirketler için abartılı. Bu şirketlerden bazıları 2Q FY21 en kısa sürede keskin kurtarma görecekti, bu bazı insanlar yavaş yavaş ama emin adımlarla (eğer yeni normal olsa bile) normale geri hareket başlatmak olarak artan tüketici harcamaları tarafından tahrik olacak. Yapay lockdown tarafından zorla düşük veya yakın sıfır seviyelere olduğu gibi tüketiminde bir artış kaçınılmazdır.

Muhit Portföy Yönetimi, üç fon arasında, kimyasallar bazı durumlarda nispeten yarasız ve daha iyi performans bile kaçmayı başardı hangi, ilaç, teşhis ve tüketici zımba şirketler için iyi bir poz aldık. Kısa vadede güçlü şirketleri arasında ilk harcama bazı tüketici aletleri, elektronik, iki tekerlekli ve otomatik yönlendirilebilir hissediyoruz tüketici ihtiyari gibi ortaya sektörler ya da o etkiledi. Mali bir çöküş olmuş ve burada bazı isimleri kendi, biz de bu kriz sırasında risk yöneticileri ihtiyatlı olduğu yüksek kalite bankalar, NBFCs ve Sigorta, Sektörü bir araya getirir ve zayıf oyuncular yiyecek çık gibi güçlü olmaması için bir sebep göremiyoruz. Altyapı, petrol ve gaz, metaller ve güç/kamu hizmetleri gibi diğer sektörlerin bazıları kurtarmak için daha uzun sürebilir, bu sektörler için sıfır riskimiz var.

Son ama bu portföy konumlandırma bakarsak yararlanmak için en az, uzun vadeli yatırım, güçlü bayilikler ve sürdürülebilir rekabet avantajı, yüksek kalitede kazanç büyüme şirketleri hedefimiz geleceğin oldukça güvende hissediyorum bizi bu hale getirdiği fırsat ve yeteneğimizi değil. Piyasada zaman, özellikle bu sefer, dünyanın her yerinden günlük olarak birden çok veri setleri bombardıman verilen piyasa zamanlama hakim olacak. Tüm anahtar mesajı yatırım kalmak ve hisse senetleri büyük bir farkla daha uzun zaman ufuklar ve bu fırsatı tüm rakip varlık sınıflarından daha iyi performans göstereceğini olarak yatırım yapmaya devam, ve bu fiyatlar şeyler tamamen herhangi bir yatırım kararı vermeden önce normalleştirmek için bekleyen olanlar için kullanılabilir olmayacaktır.

(Manish Jain Muhit Portföy Yönetimi fon yöneticisi. Görüşler, yazarın kendi)

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories