Sunil Gavaskar Ekim zor görünüyor diyor, Sri Lanka kısaltılmış sürümü için Eylül Firstcricket Haberlere göre, Firstpost

Related Articles

Yeni Delhi: Bu ikonik Sunil Gavaskar Avustralya Ekim ayında başarıyla COVİD-19 eğri basık olması T20 Dünya barındırma son olarak Eylül ayı başlarında, Sri Lanka’da bu yıl kısaltılmış Hint Premier Ligi yapma gerçekçi bir ihtimal geliyor.

2020 Ankara lazer: Sunil Gavaskar Ekim zor görünüyor diyor, Sri Lanka kısaltılmış sürümü için Eylül öneriyor

Sunil Gavaskar dosya görüntü. Reuters

Bir kez Avustralya hükümeti, şu anda yüzde 25 kalabalık spor etkinlikleri için aç olduğunu resmen açıkladı, Ekim ayında T20 bir Dünya Ankara lazer daha yakın görünüyor eski Hindistan kaptan geliyor.

“Avustralya hükümeti tarafından açıklanmasından sonra, Ekim ayında T20 bir Dünya yürüten bir olasılık gibi görünüyor. Ekipler önceki üç hafta ulaşmak için, günlük karantina 14 uygulama oyunları yedi gün de olacak olabilir,” Gavaskar söyledi Aaj Tak.

“Eğer Dünya T20 ertelendi ama (Avustralya PM Scott Morrison tarafından) ilan tarihinden sonra düzenlenen olabilir, çünkü eğer ICC olabilecek Dünya T20 inanıyorsa, o zaman Ankara lazer olması zor görünüyor, Ekim ayında Ankara lazer zor görünüyor” dedi.

Ancak Eylül ayında kısıtlanacak bir Ankara lazer, Sri Lanka ya da BAE olabilir, daha pratik bir çözüm, efsanevi açacağını söyledi.

“Eylül Hindistanda muson nedeniyle Ankara lazer olabilir. Ama erken Eylül ekipleri, bir yerine çift başlık birbirini oynayan Sri Lanka olabilir. Bunu düşünmüş olabilir,” Gavaskar dedi.

Post COVİD kriket oynuyor-19 dünya farklı bir deneyim olabilir, özellikle eğer stadyumda herhangi bir taraftar olmasa olacağını düşünüyor.

“Hayranları oyununuzu. Hazır olduklarında atmosfer çok farklı. Belli ki oyuncular üzerinde kaybedersiniz. Ayrıca takımı bir araya toplamak, dikkatli olun, aynı zamanda iyi bir atıştan sonra bir yumruk olabilir,” diye ekledi.

Ankara lazer yetenek vitrin için hazırlanıyor olanların hepsi yeni oyunculara karşı sempatik.

“Üzüntü orada olacak. Gençlik çok enerjik ve enerjisini harcamak için hiç bir çıkış noktası olduğunu. Ne kadar egzersiz veya spor salonunda zaman harcamak nasıl, spor oynamak istediğiniz kriket, tenis ya da badminton olur,” dedi.

“Ter kokusu farklıdır ve hayal kırıklığı ile başa çıkmak için nasıl, herhangi bir cevabım yok. 34 Test yüzlerce adam oyun, video izlemek, doğru hataları düşünmek olabilir,” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020 19:06:08 İST

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories