Uber anlaşmanın dışında antitröst kaygıları nedeniyle düşmedi

Related Articles

Grubhub CEO’SU Matt Maloney Perşembe günü Sadece Paket yerine bir anlaşma Uber ile çalışmak Yemek birleştirme ile şirketin karar ikiye düştü.

Grubhub kazanmak için Uber teklifi birlikte ABD’NİN en büyük gıda dağıtım şirketlerinin iki getirirdi. Görüşmeler antitröst inceleme konusunda duyulan endişeler nedeniyle suya düştü ancak, madde ile tanıdık insanlar CNBC söyledi.

Ama Maloney Grubhub daha iyi teklif Yemeyi sevdiğini söyledi.

“Teklifi [from Just Eat] önemli ölçüde daha iyi oldu. Çok daha yüksek bir teklifti. 75 dolarlık bir teklif karşısında bir orta altmışlı teklifti. Ekonomi açısından hiçbir karşılaştırma olduğunu, anlaşma yapılması için güven açısından hiçbir karşılaştırma olduğunu ve biz buradayız ve agresif mali rekabet stratejimiz yürütme devam edin ve kazanabiliriz” Maloney CNBC “Squawk Kutusunu söyledi,” hisse fiyatı Sadece Yemek ve sunulan Uber ifade etti.

Yine de, ben Sadece kafası karışık Uber temsilcileri Yemek ile birleştirmek için CNBC ile konuşan madde ile tanıdık insanlar göre Grubhub nihai karar. İnsanların iki Uber hisseleri Sadece Yemek hisseler daha fazla baş vardır hissettim, daha iyi Grubhub hissedarlar için para verme, dedi. Eğer Grubhub geçerli Grubhub yöneticileri iş çalışmaya devam eder, çünkü Sadece teklifini Yemek daha çekici olsaydı bazı Uber temsilcileri de sorguladı.

Maloney, Yiyelim Yönetim Kurulu üyeliğine ve Kuzey Amerika’da birlikte iş açacaktır. İki Grubhub yönetim de Yiyelim Denetleme Kurulu katılacak.

“Ride-paylaşımı gibi, gıda dağıtım Sanayi tüketicileri ve restoranlar için tam potansiyeline ulaşmak için konsolidasyon gerekir,” Uber sözcüsü Çarşamba günü CNBC söyledi. “Herhangi bir anlaşma yapmak istiyoruz, herhangi bir fiyata, herhangi bir oyuncu ile anlamına gelmez.”

Grubhub ve Sadece dışarıdan söylemek Çarşamba günü birleşme şartlarını açıkladı. Sadece dışarıdan söylemek her Grubhub payı, Sadece Paket kapanış fiyatı Yemek McDonald’s hisseleri Haziran 9 €dayalı her Grubhub paylaşmak için $75.15 zımni bir değeri 1.5 hisse teklif etti. Sadece Yemek Paket hisseleri %10’dan fazla haber düştü 65.17 Grubhub hisse başına yaklaşık $teklif düşürücü. Uber her Grubhub paylaşmak için 1.925 hisse teklif, Çarşamba günü yakın dayalı $67.04 de Grubhub değer vermek, anlaşma ile tanıdık insanlar göre.

Grubhub ve Sadece Yemek anlaşma 2021 ilk çeyrekte kapatmak için bekliyor Paket.

– CNBC Alex Sherman raporlama katkıda bulunmuştur.

CNBC YouTube abone olun.

More on this topic

Popular stories