Cinquefrondi, ‘COVİD-ücretsiz’ bir İtalyan Köyü, 1 dolara ev satıyor

Related Articles

  • Güney İtalya’da Cinquefrondi, bir Topluluk, 1€, $1.14 ya da ev satıyor.
  • Başlangıç fiyatı ucuz olsa da, alıcılar da ev yenilenmiş kadar yıllık €($284) 250 ilke sigorta ücreti sorumlu olacaktır.
  • Şehir özgür “COVİD-” ve bu alıcılar ikna umuyor inanıyor.
  • Daha fazla hikaye için İçeriden ana sayfasını ziyaret edin.

İtalya’nın çizme ayak küçük bir kasabanın yeni sakinleri istiyor ve sadece €1.14 1, ya da hakkında $mal olacak.

Cinquefrondi, Calabria güney bölgesinde yer alan ülkenin lockdown çıkmaya başladığında evleri satıyor. Kasaba topluluk Corona sıfır durumda bildirdiği gibi “COVİD-özgür bir köy kendisi,” diyor.

Belediye Başkanı Michele Conia “Operasyonu Güzellik” diyor.

Sadece 15 dakika “ferahlatıcı tepeler ve iki sıcak denizler arasında yükseliriz, tertemiz bir nehir yakın çalışır ve plajları arabayla vardır. Ama benim kasabam bütün bir bölge terk edilmiş, aynı zamanda kararsız ve riskli olan boş evler ile yatıyor,” Conia söyledi CNN.

Angelo_ddn1(@)▁ ▂ ▄ ▅ 𝓐𝓷𝓰𝓮𝓵𝓸 ▅ ▄ ▂ ▁ tarafından paylaşılan bir post

Böyle ucuz bir fiyata şehir nüfusu artırmak için bir girişim bu evler sunuyor. Gençler büyük şehirlere iş aramak taşımak için bir eğilim var, bu yüzden Cinquefrondi köye yeni gelenler hoş geldiniz demek istiyor.

“Biz birçok terk edilmiş evleri yeni sahiplerini bulma İşlemi Güzelliğin önemli bir parçasıdır [mission] bu şehrin bozulmuş, kayıp bölümleri kurtarmak için başlatılan var,” Conia ” dedi.

Şu anda mevcut yaklaşık 12 evleri potansiyel olarak piyasada bitebileceğini daha 50 boş evler vardır.

“Eğer büyük bir talep alırsak, yıllar ve eski sahipleri için boş olan yerde bulunabilir tüm diğer binaların kamulaştırma edemem” Conia söyledi CNN.

Bu anlaşma İtalya karşısında önceki $1 konut fiyatları daha farklı çalışır. Diğer şehirlerde ev satın alırken peşinat yere ev sahibi gerektirmiştir. Eğer üç yıl içinde yenilemek için başarısız olursa, o para kaybedeceksiniz.

Çalışma ve tadilat bitene kadar ev sahibi ($284) 250 €yıllık poliçe bir sigorta ücreti ödeme Cinquefrondi anlaşma için tek gerekliliktir.

Eğer üç yıl içinde bu stil tam olmazsa 20.000 22,754 (dolar), €ceza için sorumlu oldukları. Benzer teklifleri ile kasabalarda, çoğu ev sahibi vaktinden çalışmalarını tamamlamak, CNN göre.

İçeriden bir muhabir daha önce İtalya’da ziyaret edilen 1 dolarlık evleri. Sambuca evler genellikle büyük tadilat gerektiren keşfettiği, Mussomeli ve Cammarata, gitti.

Ancak, Cinquefrondi evlerin boyutu küçük, 323 metrekare yenilemek için daha az anlamına gelebilir 430 metre kare kadar.

“Sadece kesin bir tür için bir kez proje için yeni bir alıcı bir taahhüt istiyoruz. Politikası ücret çok düşük, burada bir yeni dizayn maliyeti 20.000, ya da yaklaşık $11,000 $23,000 €€10,000 içinde, konutların verilen rahat [and] küçük,” Conia söyledi CNN.

İlgilenen alıcılar evleri hakkında daha fazla bilgi için [email protected] e-posta.

More on this topic

Popular stories