Call of Duty 4: Modern Warfare Sezon bugün Kaptan Fiyat deri ile başlattı

Related Articles

Call of Duty: Modern Warfare son sezon bugün başlattı, bu değişiklikler ile ilgili bir takım getirmek için onun Savaş mevsimsel özel cilt olarak fan favori karakteri Yüzbaşı price’ın battle royale yan ve ek. Ekim ayı sonlarında oyunun başlamasından bu yana sezon, dördüncü, bu ayın başlarında ırkçılık ve polis vahşetine karşı gösteriler arasında George Floyd ölümünden ertelendi.

Sayısız diğer video oyun firmaları aynı şekilde COVİD-19 salgını ortasında internette basın toplantıları ve diğer duyurular planlanan “iptal edildi” olarak sezonu 3 Haziran’da başlatmak gerekiyordu, ama yayıncı Of kabaca bir hafta serbest durakladı. Geliştirici Infinity Ward ilk Çarşamba günü revize çıkış tarihi resmi açıklama yaptı, yeni içerik canlı gece geç gideceğini söyledi.

Video oyun firmaları, genellikle ham hissediyorum şekilde ırksal adaletsizlik ve polis şiddeti ulusal görüşme adresi girişimleri için anlamlı katkıları yumruklu veya eksik eleştirdi olmuştur. Ama taraftarları kutlama yaptı Call of Duty bir unskippable “Siyah vardır Rite için geçen hafta ve Infinity Ward kararı Önemli” ekranında Yaşıyor.

İçin Savaş oyuncular, battle royale oyun çekirdek modu için üç önemli değişiklikler göreceksiniz. Çekirdek oyun herhangi bir maçın ortasında yer alması ve büyük ölçüde mücadele seyrini etkileyebilecek üç rasgele olaylar oluyor. İlk ve en dramatik Jailbreak denir, ve oyuncu oyun çaldı her diriltmek, tamamen nakavt ve mod seyirci verilmiş olan çalışma kampında bir maç ve o bir bekliyor hem o da dahil olacak.

Diğer iki olay Yangın Satış ve Tedarik Chopper denir. Yangın Satışı geçici olarak yüzde 80’e kadar satın istasyonu öğeleri fiyatı düşecektir. Bazı durumlarda, öğeler ÜCRETSİZ için kullanılabilir, düşmüş takım canlandırılması gibi olacak. Satış 60 saniye sürecek. Tedarik Helikopter, diğer taraftan, rastgele maçta gelmesi ve bunu aşağı çekmek için ve güvenli bir şekilde ödülleri iddia varsa imrenilen yağma düşecek. O oyuncular geri ateş etmez, ama oyalama düşman bir takım eğer dikkatli değilseniz yararlanmak olabilir kanıtlayabilirim.

Infinity Ward kabaca Gulag yeniden doğma mekanik bir maç yaklaşık 20 dakika Kapalı önce ilk damla kitleri arazi sonra ve herhangi bir noktası olan “orta oyunu” nda bunun bu rastgele olaylar tasarladı.

Yeni rasgele olaylar ek olarak, Savaş ayrıca karşı güçlü yükseltme, ve bir 50-ultra değil diğer oyuncular yarış içeren bir juggernaut özgü bir oyun oluyor-50 mod anımsatan FortniteEkibi Rumble. Bu deneysel yeni modları 4. Sezon için şimdilik sınırlı olacaktır.

Bu hoş bir değişiklik var SavaşMart ayında başlamasından bu yana kayıtlı Oyuncular milyonlarca ile son derece popüler kanıtlamıştır. Oyun battle royale liderin tam hızda değişiklik olmasa da FortniteInfinity Ward , oyun hızlı ayarlamak, yeni fikirler ile deneme ve deneyim taze ilginç biraz daha yavaş ve daha temkinli rakip şekilde tutuyor kanıtladığı gibi Apex Efsaneleriolamaz. Geliştirici henüz şimdi türün imzası özellikleridir büyük harita değişiklikleri ile denedi olmadı, ama bu ufukta olabilir.

Çekirdek için Modern Warfare 4 çok oyunculu oyun, Sezon yeni haritalar ve oyun modları her zamanki koleksiyon getiriyor, bayrak varyantı Team Defender adı verilen ilginç görünümlü bir yakalama dahil olmak üzere. Kaptan Fiyat ek olarak, ama çoğu oyuncu muhtemelen en heyecanlı şey bu sezonun yeni operatör deri gibi. Orijinal üçlemenin fiyat, kurulmuş bir karakter Modern Warfaryeni yeniden kampanya, e oyunlar ve merkezi bir figür haftadır sızıntılar ve karakterin ses aktör, Barry Sloan garip ama dahi ayrıca bir karışımı sayesinde teyit edilmiştir, kişiselleştirilmiş mesaj platform üzerinde Cameo.

Fiyat anında Eğer savaş geçiş satın alırsanız, ve sezon boyunca 100 seviyeleri ile kendinden bir kez max bazı özelleştirme seçenekleri kilidini ilerleme operatör bir kaplama olarak kullanılabilir. Infinity Ward da karakter Çavuş Kyle “Gaz” Garrick ve uçan operatörleri gibi Roze ekliyor.

More on this topic

Popular stories