Razer Kişi incelemesi: en uygun telefon denetleyicisi

Related Articles

Telefonunuzu kullanmak için güvenilir bir hoparlör bulmak sorun oldu, daha fazla veya daha az, 13 10 Android ve iOS DualShock 4 desteği eklendi ve Bir Xbox denetleyicisi zaman anladım. Hala, Razer biraz daha farklı onun görünüyor, eğer başka bir şey tarafından — Nintendo Anahtarı bir tane benzerini içine cep telefonu açar Gamevice ile işbirliği yapılan Kişi cep denetleyicisi, 80 $bir aksesuar çözmeye çalışıyor. İkiye böler, D-sol yan pad ve başka bir analog sopa ve yüz düğmeleri sağ tarafında bir analog çubuk delege ve kompakt kumandası. Her tarafı res ortasında ekran-daha yüksek-Android telefonunuzun büyük, çerçeve sığacak kadar uzanan düz veri kablo ile bağlanır.

Bu 2 Kişi hem Razer Telefon, Google Piksel destekler ve S20 Ultra hariç daha yeni, 20 İnçlik Samsung Galaxy ve yeni (), ve Samsung Galaxy 8 ve daha yeni Not. Diğer telefonlar hiç 3.8 x 163.7 x 8.8 mm. ‘ yi geçmez USB-C bağlantı noktası ve boyutları hizalanmış 8 Oreo yazılım merkezi-Android için olsa destekleniyor. Razer iPhone’lar için bu yaz yapılan Kişi yayınlamayı hedefliyor.

$80 kesinlikle ucuz değil, ama Razer telefon ile yukarıda belirttiğim denetleyicileri birini kullanarak birkaç ağrı noktaları adresleri. Yeni başlayanlar için, telefonun USB-C bağlantı noktasına doğrudan bağlanır, bu yüzden gerekli eşleştirme ve ben birlikte kumanda ve telefonunuza ek bir klip satın almak gerekmez. Geçiş oyun oynarken, bu yüzden ayrı ayrı kumanda şarj etmek için veya yedek pil ekstra bir set boyunca uzun bir yolculuğa paketi yok şarj etmek için izin verir ve kendi bir USB-C noktası vardır. Razer da Bluetooth ile bağlı bir kumanda ile karşılaşabilirsiniz daha düşük gecikme sundu. Gerçekten de, oyun Xbox Bir denetleyici başka Kişi ile biraz daha canlı gibiydi, oyuna göre.

O diğer denetleyicileri ile mevcut olmayan burada bazı özel sorunları vardır ama bu kolaylıklar büyük bir hayranı değilim. Öncelikle, telefonunuz kulaklık girişi varsa, bunu erişmek mümkün olmayacaktır. Aynı kızak pop zaman ulaşılmaz olabilir telefonunuzda herhangi bir düğme için de geçerli. Telefonunuzdan ses çalma bir mücadele olabilir. Telefonunuz orada bulunan konuşmacılar varsa denetleyicisi USB-C geçiş noktası ne yazık ki ses desteklemiyor, ve telefonunuzun alt-ateş hoparlörden gelen ses izin için inşa edilen akıllı havalandırma sadece yararlıdır. İdeal senaryo, hoparlörler, bakan özelliği çift ön test için kullanılan Piksel 2 XL ve Pixel 3. Eğer hoparlörler dışarı ses oynamasına izin için bir konumda değilseniz, muhtemelen Bluetooth Kulaklık kullanarak başvurmak isteyebilirsiniz. Ufak bir gecikme oldu ama o da işe yarar. Çoğunlukla gecikmesiz kontrolleri sahip bonus zıt olsa Razer o ses gecikme sorumlu değildir.

Razer Kişi

Düğme düzeni hayranıyım. İçbükey analog çubukları ile Nintendo Anahtarı üzerinde kullanılan daha büyük ve daha rahat.

Razer Kişi

Programı Android telefon aslında bir alt-ateş hoparlör olup olmadığını aşağı gelir ama bu Kişi üzerinden ses geçebilmesi için hoparlör bir delik bulunmaktadır.

Oyun çalışırken bile telefonumun pili bağlı Kişi ile daha hızlı drene olduğunu göz ardı edemediğim başka bir sorun var. Yani USB o-C geçiş noktası kullanışlı olacaktır.

Düğmeler ve çubuklar sadece çekiç üzerinde alıştım olanlar kadar iyi hissetmiyorum Razer yeni denetleyicisi ile daha temel bir sorun vardır. Bu tıklanabilir analog çubuklar dokulu mat, ancak DualShock 4 benim sopalarla yıl içinde bozulmaya gördükten sonra, bu daha iyi bir oyun yüzlerce saat üzerinden ücret istiyorum gibi görünmüyor. Düğme Seyahat ya da klik veya süngerimsi his aralıkları olsa yüz ve omuz düğmeleri mükemmel fonksiyon. Açıkçası, denetleyici ince bazı ayrıntılar biraz kısa 4 DualShock veya Xbox Bir denetleyici göre düşmesine hiç şaşırmadım. Ama diğer cep telefonu denetleyicileri hissediyorum ve düğme düzenlemeye göre, bu Kişi iyileri arasında orada olduğunu düşünüyorum. Düşük bir bar, ama yine de.

Bu eğer oynamak için iyi oyunlar bir sürü olmasaydı üzerinde 80 $harcama tavsiye etmek çok zor olurdu. Gibi oyunlara ek olarak Fortnitebu kumanda Şimdi Google Stadyum, GeForce mevcut oyunlar büyüyen liste ile uyumludur ve Microsoft xCloud. Bunun yerine bir konsol almak için bu denetleyicisi kullanarak, telefonunuzda deneyimi gibi, Eğer (xCloud şu anda tek fazlı bir davet ve güçlü bir internet bağlantısı ya da hizmet için bir abonelik varsa gerçek konsol oyunları oynayabilirsiniz. Test sırasında benim oynadığım bir kaç oyun dahil 2 kader, Yakuza 0, Soulcalibur VIve Gecenin kanlı: Ritüel. Eğer oynamak için Android oyunları bir kayıp iseniz, Kişi uygulama sekmeleri denetleyicisi ile uyumlu olan başlıklar devam edecektir.

Razer Kişi

Bu Kişi genişliğini telefon içinde kullanılan bağımlı olur. Bu resim, Piksel 2 XL sadece Nintendo Geçiş genişliği ötesine uzanır.

Razer Kişi

Perakende kutusunda geldiği gibi Kişi. Bu formda bir kablosuz kumanda olarak kullanılmasını isterdim. Ne yazık ki, pil ve işe telefonunuza bağlı olmalıdır.

Bu Kişi ile seviyorum yeni oyun ve oyun olanları diğer güvenilir denetleyicileri kullanarak kadar iyi. Ve bulut oyun akışı alır gibi, kaçak yolculuk etmek gibi ayarlamak gibi basit bir Kişi gibi bir şey, bir denetleyici, toplama öneri, gün geçtikçe daha çekici görünüyor. Bu Razer denetleyicisi vermek beklemiyordum övgü bir yığın var. Sorunları veya giderleri de yok değil, ama eğer devam oyunlar bir sürü, bulut hizmetleri dahil oynarken kendinizi görürseniz, bu Kişi benim için uygundur.

Fotoğraf Cameron Faulkner / tarafından Verge

More on this topic

Popular stories