Kader 2 ilk Fortnite tarzı canlı olay yavaş ve yapmacıktı, ama sağlam bir başlangıç olur

Related Articles

Kader 2ilk defa s Fortnitetarzı daha önce sarılmış bugün olay canlı, ve bazı oyuncular bekliyorduk ne yazık ki çok oldu. Bunun yerine muazzam bir şey ve oyun-oyun dünyasının önemli bir parçası için değişen, standart bir video oyunu demo girecek yavaş yanık bir alternatif daha oldu. Ve bunun yerine başka sıkıcı ve tekrarlayan aktivite bir sezon yetecek kadar güçlü bir anlatı ödeme teslim kapalı, Yüce olay yöne ya da şaşırtıcı yeni bir gelişme olarak anlamlı bir değişiklik olmadan sona erdi.

Son üç aydır, geliştirici Bungie arasında bir çatışma inşa edilmiştir Kader dünya yapay zeka süper Rasputin ve büyük bir gezegen yok gemi Yüce denir. Geçen sezon faaliyetlerinin tüm AI karakteri, büyük ölçüde gizemli bir Fikstür ile iletişim dönüyordu etrafında Kader lore bu sezon öncesi ve birisi oyun modları ve Rasputin ve Tanrı arasında nihai bir hesaplaşmaya hizmet toplama kaynağı bir dizi yapıyor. Geçen ay boyunca, oyuncular ortak etkinlik faaliyetlerinin uyuşturucu numarayı aklınızda katılması istendi- eski kilidini 1 kader silah ve kısa bir hikaye misyonsezon sonunda devamı gelecek vaadi.

Bazı oyuncular Tanrı aslında oyunun Kule sosyal hub içine çökmesi bekleniyor. Diğerleri yok ya da bazı ciddi şekilde Kule değiştirecek gerçek zamanlı uzay savaş bir demo girecek ya da belki bir şekil oluşturun. Aslında ne var ki Tanrı imajını bir hayli yavaş moda yeni animasyonlar yıkım ve acil iniş ve, sonunda, kısa bir sahne ile değiştirilen ikinci ağır sade bir form oldu. Henüz tüm yürütme bit yalapşap ve endişelendirici hissettim.

Olay engebeli bir başlangıç için, zamanlanmış 13: 00 ET başlar anda, hiçbir şey ortaya çıkardı. Gecikme, ister kasıtlı ya da değil, 20 dakikadan fazla sürdü, ama oyuncular Kulenin içine yüklemek ve diğer oyuncular ilgi çekici olduğunu başka bir ortak maskaralıkları ile katılmak için yeterli zaman verdi.

Eğer kullanarak son savunma hattı oluşturmak için eğer “Yok bu Balrog aşağı bakacak zaman Gandalf efsanevi çizgi” duygusal bir referans geçecek gibi örnek benim, iyi dekore edilmiş Veliler bir satır holografik personel yatırdı Yüzüklerin Efendisi.

Sonunda, oyuncular Yüce doğru ark lazer ışınları büyük kümeleri şeklinde gökyüzünde ince değişiklikleri fark etmeye başladı. Sürecin dinamik olduğu ortaya çıktı, bu yüzden lazerler yakın zaman içinde büyüdü, ama çok kısa bir hareket, bir kaç parça için yapılan acı bir tempoda.

Lazerler 1:50’de ET, neredeyse tam bir saatte sözde ilk başlattı olaydan sonra temas kurdu. Eğer ilk başta ya da Bungie kasıtlı olarak yavaş olması, gerçekte olduğu gibi hareketli tasarladı-aslında ilk gerçek olsaydı (belli değil.)

Ekran görüntüsü Tom Warren tarafından Verge

Olay ilk başladı sonra yaklaşık 90 dakika işareti yaklaşırken, gemiyi belirgin yavaş patlamaya başladı. Yüce uçup başladı enkaz Toprak ve bit yüzeye doğru çökmesini başladı olayın bir heyecanlı kısmı başladı, ama. Diğer her şey-oyun gökyüzünde ince ekran bir dizi değişikliği gibi hissettim bu deneyimi sadece gerçek dinamik bir parçasıydı.

Sonuçta heyecan verici bir çarpışma iniş ve bir şok dalgası ile sona erdi, ve şimdi Yüce iniş Kulenin arka plan kalıcı bir Fikstür gibi görünüyor. Eğer oyuncular (yeniden imar) kaza enkaz bazı inceleme sonunda, Bungie bir amblem kazanırsınız.

Ekran görüntüsü Yerine Nick / tarafından Verge

Hala, 10 dakikanın altında süren bu sonuç, inşa 90 dakika gerekli ve sadece bir amblem sonuçlandı ve daha pek uyuşmayan beklentiler Bungie gösteren yanlışlıkla ekili olabilir.

Hiç bir şey Bungie ile bu iddialı deneyin gördük Kader 2 bir sonraki gelebilir ne düşündüğünüz zaman önce, ve sonuç kesinlikle heyecan vericiydi. Stüdyonun en çok yaklaştığı 2018 geliyor Forsaken hangi oyunun yeni bir yer, Hayal Şehir, ilk baskın ekibine sonra bir dönüşüm yapıldı genişleme, Son Dilek aktivite mağlup etti. Ama Yüce olayın ölçekte değildi, ve bu oyuncu tabanı için paylaşılan deneyim çeşit bir ay-uzun anlatı doruk binasında Bungie ilk gerçek girişimdir.

Fortniteen iyi çılgınca popüler battle royale oyunu olarak değil , son birkaç yıldır yalnızca canlı, eş zamanlı olaylar olarak tarif edilebilir ne bir endüstri lideri olarak ortaya çıkmıştır rağmen. Bu gerçek zamanlı olarak gerçekleşmesi ve yalnızca bir kez giriş yapmak ve gösteri için mevcut olan her oyuncu tarafından deneyimli-oyun etkinlikleri vardır. Fortnite bunu yapmak için bir ilk değil; (MMO) devasa online oyunlar ve online gibi sims İkinci Hayat bu bölümde yıl boyunca deneme olmuştur. Ama Fortnite oyun tüm bu olayların özellikleri tartışmasız en etkileyici ve teknik olarak zorlu sürümleri.

Geçen sonbaharda kara delik dublör gibi olaylar gelişiyor, 2018 yılında geri ve giderek daha iddialı daha karmaşık ve şimdiye kadar bir kaç ayda artan-oyun roket fırlatma ile başlayan, geliştirici Epic beş yıl önce video oyunları neredeyse imkansız olanı yapmak için teknik yeteneğe sahip olduğunu kanıtlamıştır. Son zamanlarda, Epik insanüstü bir gökdelen olarak 12 milyondan fazla oyuncu, geçen yaz hologram boy rapçi öngörülen-bu çarpıcı Travis Scott bir gösteri düzenledi, bir mecha-canavar showdown ile çok ay bir hikayesi sona erdi Pacific Rimtarzı.

Ne bir parçası yapar Fortniteçok karışık bir zaman içinde yerleşik olan bu etkinlik çok eğlenceli ve görülmemiş hissediyorum. Epik, teknik (geliştirici asla bu olayları çeker nasıl paylaştı) battle royale oyun başlık altında yerleşik başarıları ne olursa olsun aracılığıyla, ince bir şekilde hemen hemen her gün harita değiştirme, bulmak için ipuçları ekleme ve tüm bakım için sunucu aşağı çekmek zorunda kalmadan daha büyük olayların zeka genişletilmesi mümkün değildir. En başarılı kahramanlık bazı pekala o zaman yeni değişti oyun göster, gerekli güncelleme oyuncuları etmekte olan canlı bir olay yer aldı.

Sofistike, en azından şimdilik Bungie yaklaşımı yakın. Ama geliştirici yeni bir şeyler denemek ve izlemek stüdyo bol notlar aldı açık Fortnite. Yüce yakınlaşıyor-gökyüzünde geçen sezon boyunca büyüdü, ve Kuleye Cumartesi sabahı günlük oyuncular geminin iniş için açık bir görünüm elde etmek için pozisyonlarını değiştirdi sahip olmayan tüm oynanabilir karakterler fark etti. Bu değişiklikler küçük ve eğer Bungie kadar gelecek canlı etkinlikler için oyunu kendi adıma, Eğer gerçekten onları tekrar deneyin eğer görmek ilginç olacak.

Bu Yüce olay genel kalitesi ne olursa olsun, bu gibi deneylerin temsil ediyor, ilk kez, Kader 2 -değişen dünya yaşayan bir paylaşılan serisi’ orijinal vaadi, yaşayan ve şimdiye kadar. Eğer oraya ulaşmak için birkaç yıl ve neredeyse iki tam oyun almış olsa bile oyunu daha iyi atıcı ve MMO arasındaki çizgi apışıp kalmak yardımcı olur.

More on this topic

Popular stories