Fitbit var ventilatör acil FDA onayı alır

Related Articles

Giyilebilir şirket Fitbit vardır resmen Fitbit Akışını açıkladıbu COVİD sırasında kullanım için FDA onayı ile yeni bir ventilatör-19 salgını. Ventilatör FDA tarafından acil kullanım yetkisi verilmemiş, sadece mevcut sağlık kriz döneminde insanların tedavisinde kullanılabilir anlamı olmuştur. Fitbit söyler Verge 5.000 $civarında Akışı, geleneksel vantilatörler çok daha az satmak için umut, ve üretim bu ay başlaması planlanıyor.

Düşük maliyet de anlaşılacağı gibi, Fitbit geleneksel vantilatörler için yedek gibi-İçin-gibi gibi Akışını görmüyor. Sadece daha pahalı cihazlardan biri olmadığında kullanılmak tasarlanmış olduğunu belirtiyor. Ventilatör salgını sırasında kullanmak için düzenleyici onay güvenli olmasına rağmen aksi FDA gerekli ya da uygun görüldüğü takdirde, Fitbit diyor.

Akışı sağlık görevlileri tarafından kullanılan ambu çanta etrafında tasarlanmış Fitbit diyor, ama monitör hastalara yardım etmek için ek sensörler ve alarmlar vardır. Geleneksel vantilatörler daha kolay olacak olmasını istiyor vantilatör, geliştirirken giyilebilir şirket sağlık personeli ve uygulayıcı ile istişare.

“Vantilatörler için kritik ve sürekli ihtiyaç gidermek için ve bu virüse karşı küresel mücadelede bir fark yaratmak için yardımcı gelişmiş sensör geliştirme uzmanlığı, üretim ve global tedarik zincirimiz miting için bir fırsat olarak gördük,” Fitbit CEO’SU ve kurucularından James Park bir açıklamada.

Ben salgını sırasında onlara ihtiyacın olacak ve hastaları tedavi etmek için makineler yeterli olmadığı endişeleri ortaya Fitbit geçen ay solunum cihazına üretmek için hedeflerini açıkladı. Wall Street Journal rapor Nisan ayında ABD hükümeti kriz ile başa çıkmak için vantilatörler binlerce satın almak için çabalıyorlar olmuştu, ama bu makineler için talep beklenenden daha düşük olarak sona erdi vardı. Ancak, vantilatörler virüsün daha da yayılırsa, ya nedeniyle grip sezonu başlamadan gibi diğer faktörler daha sonraki yıl ihtiyaç olmuyor olabilir, bu YIL notlar.

Diğer tıbbi olmayan şirketler de son aylarda vantilatörler üretmek için söz verdi. Vakum üreticisi Dyson, İngiliz hükümeti’nden bir makine üretmek için bir sipariş aldı, ama vantilatör sonunda gerekli olmamıştı daha sonra söyledi. Tesla ayrıca NASA mühendisleri tarafından geliştirilen bir vantilatör Nisan sonunda acil kullanım FDA onayı alırken araba teknolojisi kullanılarak yapılmış prototip bir vantilatör gösterilmek var.

More on this topic

Popular stories