LTI, Yılın Sektör İnovasyon Ortağı olarak 2020 SAP Pinnacle ödülünü aldı; Fortune 500 istemcileri için ERP dönüşümleri sağlıyor

Related Articles

Küresel bir teknoloji danışmanlık ve dijital çözümler şirketi olan Larsen & Toubro Infotech, Yılın Sektör İnovasyon Ortağı olarak 2020 SAP Pinnacle Ödülü’nü kazandı.

Bu ödül, Larsen & Toubro Infotech’in (LTI) sektör portföyünü SAP’den tamamlayan sınıfının en iyisi endüstri çözümleri sunmaya katkısını takdir ediyor.

LTI, SAP ile 20 yıldan uzun bir süredir uzun vadeli bir ilişkiye sahiptir ve benzersiz bir şekilde ortak, ortak yenilikçi ve müşteri olarak konumlandırılmıştır.

LTI küresel bir stratejik hizmetler ortağıdır ve bu ortaklık SAP S / 4HANA Hareketi programına katılımının SAP S / 4HANA’nın benimsenmesini teşvik etmek ve hızlandırmasını sağlar.

Ayrıca bu ortaklık, LTI’nin akıllı inşaat kuruluşu gibi dönüşümsel sektöre özgü çözümler sunmak için SAP’nin sektör ekipleriyle yakın bir şekilde çalışmasını sağlar. L&T mirasıyla kazanılan derin endüstri uzmanlığıyla LTI, dünya çapında Fortune 500 müşterileri için ERP dönüşümlerini başarıyla gerçekleştirmiştir.

LTI İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sanjay Jalona, ​​“Yılın Endüstri İnovasyonu Ortağı” olarak tanınması LTI ekibinin istisnai bir kanıtıdır. LTI, SAP S / 4HANA ile inovasyon yeteneklerinin yanı sıra derin teknik bilgi ve uzmanlığa sahiptir. Bu uzmanlığı, müşterilere yatırımlarından değer artırma yolları sunan yaratıcı bir şekilde SAP çözümleri tasarlamak, oluşturmak ve uygulamak için kullanıyoruz. ”

SAP CEO’su Christian Klein, “Sektörümüz son on yılda çok fazla değişiklik gördü, ancak değişmeyen şey ekosistemimizin gücü ve ölçeğidir. Ortaklığımız bize daha geniş konuşmanın bir parçası olma yeteneğini veriyor ve bunların etkisi müşterilerimizin başarısı için hem belirgin hem de kritik. Ortaklar, akıllı işletme vizyonumuzun kalbi ve ruhudur ve bu vizyonu müşterilerimiz için gerçeğe dönüştürmede önemli bir rol oynamaktadır. ”

Dünya çapında 21.000’den fazla iş ortağından sadece 27 iş ortağı, değer yaratma, üstel büyüme ve basitleştirme konusundaki kararlılıkları nedeniyle bir SAP Pinnacle Ödülü almak için seçildi.

SAP, bu ödülleri her yıl SAP ile ortaklıklarını geliştirmede ve büyütmede ve müşterilerin daha iyi çalışmasına yardımcı olan en iyi ortaklara sunar. 34 kategoride kazananlar ve finalistler SAP alanından gelen öneriler, müşteri geri bildirimi ve performans göstergeleri temel alınarak seçildi.

More on this topic

Popular stories