2020’de İtibar Yönetimi oluşturmak için adım adım kılavuz

Related Articles

İşletmenizin itibarını nasıl yönettiğini öğrenmeniz gerekiyor mu?

Çevrimiçi varlığın çok cana uygun olduğundan emin ol. Hayranlarınızla aktif olarak iletişim kurmadığınız sürece tweet ve durum güncellemeleri göndermek çalışmaz. Sizden sorulan soruları yanıtlayın; bunu mümkün olan en kısa sürede yapın Birisi bir soru gönderirse ve siz de yanıt alamazsanız, kişiye gereksinim duydukları yanıtı aktif olarak aradığınızı bildirin.

Bu genellikle şirketinizin şirket adı. Büyük arama motorları otoriterlik lehine. Siteniz, bir otorite olduğunuzu görürlerse daha fazla güvenilirlik kazanır.

İnsanların çevrimiçi olarak algılandığınızı nasıl algıladıklarına dikkat edin. Şirketinizin bir şirketin ne zaman arama motorlarında olumsuz bir sonuç alabileceğini asla bilemezsiniz. Kötü arama motoru sonuçlarını kendiniz izlemek, en üstte kalmanıza yardımcı olacaktır. Bunu ayda en az bir veya iki kez yapmak için elinden geleni yapın.

Birçok kişi ciddi sonuçlara yol açabilir, olması gerektiği gibi ciddiye almazlar. Hoşnutsuz çalışanlar konuşmaya başlarsa, birçok potansiyel müşteri işinizle ilgili bir şey yapmayı reddedebilir.

Müşterilerinizin olduğu yerlerde olun. Gittikleri her yeri ziyaret edin. Müşterilerle etkileşimde bulunan müşterilerle tanışabilirsiniz. İnsanlar genellikle sosyal ortamlarda sizinle konuşurken daha rahat hissedeceksiniz ve açabilirsiniz.

Her zaman online sosyal medya sitelerinde yere bir kulak tutun. İnsanlar bu sitelerde şirketler hakkında konuşmak istiyorum. Bu sayfaları sık sık izlerseniz, olumsuz açıklamaları düzeltebilir ve hasar kontrolünü hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz. Bu herhangi bir kötü almak sizin iş itibar önlemeye yardımcı olacaktır.

Güvenilir ve itibar yönetimi yardımı ile size yardımcı olabilir şirketler vardır. Kesinlikle bu ile hands-on kalmak gerekir, bu yüzden sizin için bunu yapmak için bir dış şirket gerekiyorsa anlaşılabilir.

Asla iş yapmış olabilir hataları örtbas etmeye çalışın. Müşterilerin buna kanmayacak. Çoğu zaman, müşteriler hataları affedecektir, özellikle de karşılığında bir şey olsun.

İnsanların şirketinizi tartıştığı tüm yerlere online olarak bakmalısınız. İnsanların işletmenizdeki şirketlerhakkında yorum larını yayınladığı sitelere aşina olun.

Şirketinizin verdiği sözlere sadık kal. Terimleri sık sık değiştirmek, insanların güvenini kaybetmenin harika bir yoludur. İşletmeniz olumsuz bir şekilde görülebilir ve güvenilir olmayabilir. İtibarınızı onarmak için önce bir süre olacak darbe bu tür alır.

Arama sonuçlarınızı aylık olarak kontrol edin. Şirketinizin adını google’da aratın ve sonuçları çok dikkatli bir şekilde incele. Sitede olumsuz geri bildirim olmadığından emin olun. Gelen olumsuz şeylerin kaydını tut. Yanlışı bulmak için yapman gerekeni yap.

Bazı yararlı stratejiler ile iyi stres uygulama emin olun. Spor yapın veya serin tutmanıza yardımcı olacak başka bir aktiviteye katılın. Tartışmalara sürüklenme. Bu itibarını daha da zedeler.

Firmanızdaki eleştirilere cevap verirken aceleyle yanıt verme. Yanıt vermeden önce söylenenleri tam olarak anladığınızdan emin olun. Kendi bakış açınızı yedeklemek için bilmeniz gereken gerçeklere bakın. Olumsuzluğa karşı rasyonel ve mantıklı bir yanıt aldığınızda, bilgi ve güvenilirlik konusundaki itibarınızı artırırsınız.

Eğer zaman ya da bir şey bir demet almak zorunda değilsiniz, ve sonuçlar büyük olabilir. Bu, bir müşterinin sizi daha sonra şirketinize geri çağırması için bunu sağlar.

Mümkün olduğunda müşterileriniz hakkında çok şey öğrenin. İşinizle kişisel bağlantınızı seviyorlar. Onlara bir hizmet sağlarsanız, ihtiyaç duydukları nedenleri izleyin ve daha sonra nasıl daha iyi hizmet verebileceklerini öğrenin. Bu büyük müşteri hizmetleri sağlayan bir yer olarak görülen şirketinize harikalar yapacak.

Müşterilerinizin size ihtiyaç duyduklarında emin olun. Müşterilerinizin sorularını yanıtlamak üzere atanmış biri olduğundan emin olun. Müşteriler, işletmenizdeki gerçek bir kişiyle konuşamazlarsa gerçekten rahatsız olabilir.

İstenmeyen insanları işinizden uzak tutmanın bedeli buna değer. Her zaman tam olarak çalışanları kamuya firma temsil bilmek gerekir.

Şirketinizde yapıcı eleştirileri kabul edin ve bundan ders öğrenin. Şirketiniz herhangi bir sorunu ele almalı ve konuyu açan kişiye teşekkür etmelidir.

Web siteniz iyi bir üne sahiptir. Şirket adınızın her sayfada olduğundan emin olun. Bu, sitenizin fark edilmesi gerektiğini gösterir. Şirketinizin adının başlık etiketinde, URL’de ve başlık etiketinde bulunduğundan emin olun.

Toplumda olumlu bir güç olarak görülmek, olumsuz yorum ve yorumlarla uğraşmak zorunda olmadığınız anlamına gelir. İyi şeyler yaptığında, insanlar bunu fark edecek.

Marka sadıklarınızdan ürününizle ilgili yorumları isteyin. Olumlu değerlendirmeleri ve aslında müşterilerinizi kullanan insanların yorumları itibarınızı biraz yardımcı olabilir. Etrafında bir çift olumsuz değerlendirmeleri varsa bu durumda bile doğrudur.

More on this topic

Popular stories