İtalyan Açık 2020: Novak Cokoviç yener Diego Schwartzman kucaklamak için başlık 15 gün BİZE Açık varsayılan sonra

Related Articles

Djokoviç yendi Diego Schwartzman altı gün içinde Fransa Açık öncesinde üstünlüğünü savunmak beşinci İtalyan Açık unvanını yeniden kazanmak için.

İtalyan Açık 2020: Novak Cokoviç yener Diego Schwartzman kucaklamak için başlık 15 gün BİZE Açık varsayılan sonra

Novak Đjoković Pazartesi günü Roma’da Diego Schwartzman ile İtalyan Açık son sırasında tepki verir. AP Photo

Roma: On beş gün BİZE Açık temerrüde sonra, Novak Djokoviç, Pazartesi günü kutlamak için bir sürü vardı.

Djokoviç yendi Diego Schwartzman 7-5, beşinci İtalyan Açık unvanını kazanmak için 6-3, ikinci en hafta No 1 287 ile çocukluk idolü Pete Sampras sadece Roger Federer 310 hafta üst noktaya sondaki-ve yeniden o vefat etti — -altı gün içinde Fransa Açık öncesinde üstünlüğünü iddia etti.

Djokoviç 31-1 bu yıl Amerika Açık dördüncü turda Pablo Carreño Busta karşı onun tek kaybı ile geliştirilmiş. Djokoviç, istemeden boğazına atılmış olmasından kaynaklanan öfke bir uyum içinde bir top ile bir yargıç vur o zaman, tabii ki, oldu.

1000 final ilk efendisini oynayan Schwartzman, karşı, Cokoviç açılış sette 3-0 açığı kurtarıldı ve sonunda istikrarlı Arjantin büyüyordu.

36 Masters 1000 ünvanı ile, Djokoviç, tüm zamanların listesinin tepesinde Rafael Nadal önde taşındı.

Kadın son, üst-2019 şampiyonu Karolína Plíšková maçı ile sol uyluk yaralanması ile midway emekli olunca Simona Halep ilk Roma birinciliğini seribaşı.

Halep Plíšková oynamak 31 dakika sonra durdu zaman 6-0, 2-1 önde girdi.

Schwartzman çeyreğinde dokuz kez Roma şampiyonu Rafael Nadal dövdüğünü, finale sonra yarı finalde uzun üç kurucu olarak Denis Shapovalov kenarlı.

Hiçbir oyuncu Nadal ve Cokoviç aynı turnuvada Juan Martín del Potro Rio de Janeiro Olimpiyatları’nda başarıya ulaşamadı ne zaman 2016 yılından bu yana yenemedi.

Önceki iki maçında da sandalye hakem uyarıları aldıktan — çeyrek müthiş bir raket yarı finalde küfürlü ve — Djokoviç finalde daha iyi bir davranış oldu.

Daha önce, Plíšková Halep ilk seti kazandıktan sonra bir antrenör tarafından tedavi bel vardı. Plíšková de maç sırasında bantlanmış sol kalçası vardı.

Nedeniyle salgın için, sadece 1000 yıldızın hayranları 10.500-koltuk Campo Centrale stadyum içinde izin verildi.

Her zamanki onun denver’da olan turnuva, salgın nedeniyle yuvası, ayrıca para ödülü azalmıştı Olabilir.

Halep geçen yıl Plíšková alırlar ($616,000) 523,858 avro ($242,000) 205,190 Euro kazanan Çek aşağı toplanmış.

Erkekler ödül daha büyük ölçüde azalmış oldu. Djokoviç, Nadal ev geçen yıl meydana gelen 958,055 Euro 1.1 milyon ($) kıyasla ($242,000) 205,200 Euro aldı.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories