Halka ARZ ile; KAMERALARI yatırım yapmalı, Chemcon Kimyasallar, ya da Melek Brokerlik yoğun bir hafta için pazar?

Related Articles

Şimdi, önümüzdeki hafta, yatırımcıların Güzergah Mobil payını KAMERALARI, Chemcon Özel Kimyasalları Ltd. ‘ nin Halka arz ile yönetilen idare tanık ve abonelik için Brokerlik açılış Angel olacak.

Halka arz (IPO) piyasası abonelik ve listeleme için de açılış üç taze sorunları ile heyecan verici bir hafta olacak. Bu hafta piyasalar %111 artış, fiyat bandının üst ucu üzerine, pazar lansmanını yapmak için hangi Mutlu Beyinler Teknolojileri tampon listesini gördüm. Şimdi, önümüzdeki hafta, yatırımcıların Güzergah Mobil payını KAMERALARI, Chemcon Özel Kimyasalları Ltd. ‘ nin Halka arz ile yönetilen idare tanık ve abonelik için Brokerlik açılış Angel olacak. Topluca açılış üç Halka arzın önümüzdeki hafta 3,160 Rs crore yükseltmek için bakacağız.

Bilgisayar Çağı Yönetimi Hizmetleri (CAM)

KAMERALARI halka ARZ Pazartesi günü abonelik için açılır. Sorunu MALİGN Yatırımlarla yaklaşık 10 milyon hisse (OFS) satışı için bir teklif yapılır ve taze bir konu değil. Dolayısıyla, ihracı ile yükseltilmiş sermaye hiçbiri şirket harcanacak. MALİGN Yatırım konu ile Rs yükseltmek için şirket 37.48% hissesini tüm satış sırasında 2,244 crore, Büyük Arazi, işverenin de %31 tarih öncesi) 75% sorunu hissesini döşeme-ama bu HALKA arzın bir parçası olmayacaktır. 1.229 Sc ‘ nin teklif fiyatı-hisse başına 12 bin 230 yatırımcı hisse senedi için hisse senedi teklif çok şey teklif edebilir.

Sorun 90 bin hisse (QİB) Nitelikli Kurumsal Alıcılar için ayrılmış görecek, 27 bin hisse 63 bin hisse oluşan Kurumsal Yatırımcılar (Nİİ), ve Perakende bölümü, Sigara teklif etti. Çalışan kısmı ayrılmış 1.82 yüz bin hisse vardır. Karşılıklı Fon Transfer şirketi KAMERALARINDA bir Chennai %70’lik bir pazar payına sahip. 2020 Temmuz AAUM dayalı olarak 15 büyük MFs dokuz olarak Hindistan’da beş büyük MFs dört hitap etmektedir.

2017-2020 FY üzerinde, KAMERALAR Geliri/FVAÖK/PAT 14%/13%/12%bir BÖLÜMÜ büyüdü aracılık ve araştırma şirketi Motilal Oswal dedi. “Bilanço sıfır borç ve negatif işletme sermayesi ile yalın, böylece sağlıklı geri dönüş oranları elde edilir.” dedi. KAMERALARI Hindistan yatırım fonu endüstrisi hakkında bir oyun olduğunu İİFL Menkul Kıymetler dedi. Yatırım fonu endüstrisi hala girmeleri için büyük bir pazar var. GSYİH oranı Hindistan’ın AUM dünya genelinde ortalama %63 iken %12’de.

Abone olmak gerekir?

İİFL Menkul Değerler yüksek performanslı FY20 EPS de KAMERALARI değerler, listelenen AMCs, üst fiyat grubu dayanarak, Değişim ve Ambarlarında 10-15% indirim ve abone bir derecesi vardır. Uzun vadeli Görünüm ile abone önerir gibi Motilal Oswal liderliğini, bütünleşik iş modeli, pan Hindistan varlığını ve sağlam bir finans şirketi seviyor. Geojit Finansal Hizmetler de sorun abone önerir ve Menkul Evet öyle.

Chemcon Kimyasallar

Chemcon Özel Kimyasal maddeler de KAMERALARI ile birlikte abonelik için açılır 318 sorunu crore Rs. Chemcon halka ARZ 153 crore Rs ve Rs 165 crore yeni bir sorun, bir OFS oluşur. Konu için fiyat bandında yatırımcılar 44 hisse teklif çok şey teklif edebilir hisse başına Rs 338-340 ve sabit olmuştur. İlaç kimyasal madde üreten bir şirket, işletme sermayesi ve genel kurumsal amaçlar için kapasite genişleme fonuna sorunu ve geri kalan gelirleri kullanmayı planlıyor. Gönderen konu işverenin payı 74.47%olacak.

Şirket, ilaç, düzgün bir kural vardı ve özel kimyasal üreticileri düzeliyor bir anda piyasaya giriyor. Pharma kimyasallar ile birlikte, Chemcon da Hindistan’da Petrol Kuyusu tamamlama kimyasallar alanında lider bir firma. Teklifin %50 Nİİs sorunu %15 ve %35 perakende yatırımcılar için ayrılmıştır alırken QİBs için ayrılmıştır. “FY18-FY20 gelir ve PAT YILLIK ortalama sırasıyla %29 ve %36. FY20 PE olarak 22.2 x bir değerleme talep etti. Keshav Lahoti – Önlisans Equity Analist, Melek Brokerlik şirketi ROE oldukça güçlü, 49.2 %44, 9% ve %34.2, FY18, sırasıyla FY19 ve F20 için,” dedi.

Chemcon öncelikle ürünleri ve iş hizmetleri satışından elde edilen gelir, gelir. Bir önceki mali yılında gelirlerinin %93’ünü yerli ilaç kimyasal satış büyük bir yığın oluşturan ürünlerin satışından geldi. Salgın sonrası dünyada, analistler Hint özel kimyasal şirketler, küresel arz zincirinin daha fazla pay girmeleri için bekliyoruz.

Abone olmak gerekir?

Geojit Finansal Hizmetler “sağlıklı iş performansı, düzenli kapasite açılımları, güçlü müşteri tabanı, marj profili genişletilmesi ve sektör için outlook iyileştirilmesi göz önüne alındığında, bu ARZ üzerinde bir ‘ABONE ol’ notu var” dedi. Aracı kurum Seçimi Brokerlik göre, hisse başına Rs 340 yüksek fiyat bandında, Chemcon payı 40 kat emsal ortalaması indirimli olan 25.5 x P/E birden fazla değer biçiliyor. Yarışmayı düzenleyen grubun Kurumsal Yönetim sorununa ihtiyatlı sayesinde olduğunu ancak, dikkat çekti. Chemcon tanıtıcı grup üyelerinden biri RBI kayıtlı ofisinden faaliyetlerini yerine getiremediği için Organizatör grup varlıklardan biri karşı kovuşturma başlattı bu bir ceza davası için CBI Özel mahkeme tarafından da suçlu bulundu ve bu aracı firma vurguladı.

Melek Brokerlik

Aracı kurum sayısında Rs 600 crore yükseltmek göründüğü kadar IPO abonelik için Salı günü açık önümüzdeki hafta görüşecek. IPO, firmanın mevcut yatırımcıların Rs 300 crore (OFS) satılık Rs 300 crore yeni bir sorun ve bir öneri yer alacak. Rs 300 crore değerinde OFS (IFC) Uluslararası Finans kurumu 120 crore Rs hisse senedi satışı yer alacak. Ön Organizatör & Organizatör grup şirket 55.20% hisseye sahip sorun, bu 47.67% post sorunu geliyor.

Teklif hisse %50 Olmayan (QİB) Kurumsal Nitelikli Alıcılara sunulan olacak-kurumsal yatırımcılar sorunun 15’ini alacak ve Perakende yatırımcılar abonelik için sorun %35’i kullanılabilir olacaktır. Perakende yatırımcılar için teklif çok daha sonra 49 hisse senedi katları ve olacaktır. Teknoloji odaklı aracı nakit ve emtia segmentinde önemli bir pazar payı ile ülkenin en büyük perakende brokerlik işlerinden biridir. Son iki mali yıl içinde, Melek Brokerlik brokerlik iş gelir Rs 500 crore üzerinde oluşturmak için başardı.

Ülkenin en büyük brokerlik evlerin beş arasında olmak, Melek Brokerlik aynı zamanda yeni müşteriler dokunun içine yerleştirilir. Şirket tier-2 ve tier-3 ilde payı kazanmaktadır. Şirket mali yılın ilk çeyreğinde Rs 61,900 crore ortalama günlük cirosu.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories