Ankara lazer 2020 CANLI SKOR, MI vs CSK Maçı: Faf du Plessis elli kılavuzları Chennai kazanmak için

Related Articles

Ankara lazer 2020 CANLI SKOR, Mumbai Hintliler vs Chennai Super Kings son güncellemeleri: Uzun bir aradan sonra, 12 Premier Lig yeni sezon savunma şampiyonu ve dört kez kazanan Mumbai Hintliler üç almak zaman Cuma günü Abu Dabi’deki Şeyh Zayed stadyumunda saat başlık Şampiyonlar Chennai Super Kings başlayacak.

İşte Ankara lazer en başarılı takım iki Rohit Sharma’nın Mumbai MS Dhoni var Chennai üzerinde hafif bir kenar holding ile kazanan bir not hemen başlamak için amacı olacak. CSK kişisel nedenlerden dolayı takımı bıraktı ve bu sezon turnuvaya katılacak olan Suresh Raina – önemli bir üyesi olmadan olacak. Raina yola CSK Takımından iki kriketçiler – Deepak Chahar ve Ruturaj Gaikwad – diğer personel ile birlikte COVİD-19 takım olarak pozitif çıktı sonra BAE indi.

Kapalı alan sorunları Dhoni ve diğerleri, uluslararası oyuncuların tecrübesine bağlı bir takıma hafif bir baskı olabilir.

Rohit Sharma Mumbai Hintliler ve sırasıyla Chennai Super Krallar ve MS Dhoni, kaptan dosya görüntü. Sportzpics

Rohit Sharma Mumbai Hintliler ve sırasıyla Chennai Super Krallar ve MS Dhoni, kaptan dosya görüntü. Sportzpics

Mumbai, diğer taraftan, bu sezon Lasith Malinga hizmetleri özleyeceğim. Takım için istikrarlı bir performans ve uzun yıllar boyunca maç kazanan rolünü çaldı. CSK bowling en büyük avantajı ise, Mumbai güçlü vuruş noktası olduğunu. Spin bölümünde, Chennai Mumbai pacers, sansasyonel Jasprit bu Bumrah liderliğindeki zarar için umut olurken bir üstünlük var bak.

Daha çok Abu Dabi’de saha koşulları hakkında bilinen, ama daha yavaş tarafında ise, Chennai var spinners büyük olasılıkla önemli bir rol oynayacaktır.

Mumbai tam kadro Kızılderililer: Rohit Sharma, Sherfane Rutherford, Suryakumar Yadav, Anmolpreet Singh, Chris Lynn, Saurabh Tiwary, Dhawal Kulkarni, Jasprit Bumrah, Mitchell McClenaghan, Rahul Cahar, Trent Boult, Mohsin Khan, Prens Balwant Singh Rai, Digvijay Deshmukh, Hardik Biz, Jayant Yadav, Kieron Pollard, Krunal Biz, Anukul Roy, Nathan Coulter-Nil, İşhan Kishan, Quinton de Kock, Aditya Dara, James Pattinson.

Chennai Super Kings tam kadro: MS Dhoni, İmran Tahir, Lungi Ngidi, Ruturaj Gaikwad, Shane Watson, Ambati Rayudu, Murali Vijay, Kedar Jadhav, Ravindra Jadeja, Deepak Cahar, Piyush Chawla, N Jagadeesan, Mitchell Santner, KM Asıf, Shardul Thakur, R Sai Kishore, Faf du Plessis, Monu Kumar, Dwayne Bravo, Josh Hazlewood, Sam Curran, Karn Sharma.

Burada tüm Ankara lazer ekipleri Factboxes okumak için tıklayın

Burada tam Ankara lazer 2020 Zamanlamayı kontrol etmek için buraya tıklayın

Burada tüm ekip okumak için tıklayın önizleme

Tüm Ankara lazer için buraya tıklayın haberleri

More on this topic

Popular stories