Sonuçta CDC asemptomatik insanlar COVİD için test yaptırması gerektiğini söylüyor-19

Related Articles

Yok bireyler Corona belirtileri Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi bugün dedi gerekir test, geçen ay tartışmalara yol açtı rehberlik geri almak. Ters şöyle bir raporu dün yayınlandı New York Times hangi rilk rehberlik kamu sağlığı görevlileri ve uzmanların itirazlarına karşı Koz yönetiminde olmayan bilim adamları tarafından itildiği evealed.

Bu yeni Yönerge, CDC web sitesinde Cuma günü yayınlananbireyler virüsü pozitif çıktı, semptomlar olsun, olanlar ile yakın bağlantıda olduklarını hissederlerse COVİD-19 bir test çalışması gerektiğini , şimdi açıklar. “Nedeniyle asemptomatik ve pre-semptomatik iletim önemi için, bu kılavuz daha da asemptomatik kişiler test etme ihtiyacı,-Apolar-2 enfeksiyon belgelenmiş SARS ve bir kişi ile yakın temas da dahil olmak üzere pekiştiriyor,” güncelleştirme diyor.

Geçen ay güncelleme, CDC Amerikalılar belirtilerin yaşandığı sürece de asemptomatik bireyler sözleşme ve bilmeden virüs yayılacak kurulan kanıtlara rağmen-COVİD — 19 test alması gerektiğini söyledi. Bu kadar şaşırtıcı oldu New York Times rapor hidayet CDC bilim adamları tarafından yazıldı.

Bunun yerine, Sağlık ve (Asya’da hızla ilerleyen ve İnsan Hizmetleri ABD yetkilileri, CDC web sitesine ajans çalışanlarının protestolara karşı rehberlik yayınladı. Bu ayın başlarında, New York Times rapor Asya’da hızla ilerleyen yetkililer, CDC’NİN haftalık Corona bulguları ile müdahale, virüsün ilişkili ölüm oranı hakkında bilgi almak, Koz yönetimi yatıştırmak için bir yol olarak oylandı.

Halk sağlığı rehberlik veren ve çeşitli eyalet ve federal kuruluşlar Corona mücadele yardımcı CDC rol salgını boyunca son derece tartışmalı olmuştur. Kamu sağlığı yetkilileri ve Demokratik politikacılar var endişelerini dile getirdi Ajans ve çeşitli liderleri virüsün yayılmasını küçümsemekle yatırım idaresi yetkilileri partizan ertelenmesi ile COVİD-19 yanıt arandı. CDC geçen ay revize rehberlik yayınladığında, en az 33 devletler meydan okudu ve COVİD maruz kalan kişilerin tavsiye devamı-19 belirtiler ne olursa olsun test olsun, Reuters rapor.

Corona için BİZİ yanıtı, bunların çoğu da sosyal mesafe ve stay-at-maskeli çevresinde ev siparişleri, test, izleme ve iletişim, yanı sıra koltuk içeren agresif bir yaklaşım izlemişlerdir diğer gelişmiş ülkelerin gerisinde kalmıştır. ABD, diğer taraftan, ülke çapında test rampa için mücadele etti ve yeniden açmayı önlemler, sosyal mesafe ve hızı giyen maske çevresinde bölücü ülke çapında bağımsız karmakarışık hale gelmiştir. Bu arada, pozitif sayılar ve ölümler ülke genelinde sıcak noktalar olarak artmaya devam etmesi durumunda, özellikle de okul başladı nerede Midwest ve Güney yeniden açılması.

More on this topic

Popular stories