Konsolu başlatmak gün sonra gelmesi belki Amazon HB ön sipariş müşteriler uyardı

Related Articles

Diğer perakendeciler olağanüstü top atıldıktan sonra, Amazon başarıyla PlayStation 5 sipariş bir avuç işlendiğinde geçen gece gerçek olmak için fazla iyi görünüyordu. Ve, belki de öyle.

Bugün, şirket hem normal hem de Dijital Baskı konsolları gönderiler, 12 Kasım Çıkış Tarihi için zamanında varmak değil bildiren bir FLEXİ önceden sipariş — birçok için bir e-posta gönderdi. “5 PlayStation siparişiniz hakkında yüksek talep nedeniyle serbest gün bu öğeyi alabilirsiniz önceden haber vereyim mi irtibata geçiyoruz.” bu e-posta diyor. “Sana bir kez yayımlanan en kısa sürede öğeyi almak için her türlü çabayı sarf edeceğiz.”

Bu muhtemelen birçok PlayStation 5 adet tam olarak alma, çok perakendeci güvenli oynamak ve başlatmak gün teslimat garantisi olan insanları uyarmak çalışıyor olacak değil Amazon bile henüz bilmediği bir durum. Bu müşteriler artık bir seçim yapmak kalacak: yerde Amazon güçlü bir kaynağı ile rüzgar ve Kasım 12 hedefi vurmak yönetecek umuduyla geçerli ön sipariş devam et, ya da başka bir yerde şansınızı deneyebilirsiniz.

En azından emir iptal etmiyorlar sanırım. Bu e-posta konusunda kimsenin bir FLEXİ garanti gibi görünüyor bazı nokta. Ve eğer herhangi bir perakendeci ekstra FLEXİ hissesi ile rüzgar olasılığı varsa, Amazon olacak hayal etmek var.

More on this topic

Popular stories