Pakistan AM Imran Khan ilk ‘sorunlar’sonra ülkede kriket oynamak yapısı, başarısını emin kararını destekliyor

Related Articles

Karaçi: Pakistan Başbakanı Imran Khan, Çarşamba günü ülkedeki yerli kriket yapısını değiştirmek için kararını savundu, sonra ilk diş çıkarma problemleri yeni sistem dünya çapında bir yetenek üretecek ısrar etti.

Pakistan kriket tek şey muazzam ham yetenek nedeniyle kötü bir kriket sistemine rağmen yapmış (PCB) Pakistan Kriket Kurulu, Pakistan Televizyon Kurumu ve Enformasyon Bakanlığı yetkilileri yetkililerine seslenen İmran söyledi.

Imran, 1992 Dünya Kupası kazanan kaptan “yeni kriket yapısı büyümeye ve güçlü hale gelmesine izin verilmemesi gerektiğini büyük zorluk Misbah, katılanlar arasında olan Hafeez ve Azhar () ile ikna ettim,” dedi.

Baş antrenör ve baş seçici, Misbah Haq ve üst düzey oyuncular, Mohammad Hafeez ve Azhar Ali, Başbakan ile Çarşamba günü Islamabad PCB Başkanı Ehsan Mani ve CEO’SU Wasim Khan ile birlikte yerli kriket sistemini tartışmak için bir araya geldi-ul.

Misbah, Hafeez ve Azhar Başbakan ile görüşmek istedi. Daha önce uzak bölüm kriket ile yapmış olan yeni sistem, çok sayıda kriketçiler işsiz bıraktığı ve Pakistan kriket kültürü için uygun olmadığını söylemişlerdi.

Pakistan Başbakanı Imran Khan dosya görüntü. AP

Pakistan Başbakanı Imran Khan dosya görüntü. AP

“Her yeni sistem diş çıkarma sorunları olduğunu söyledim ve bir süre ama kriket ile cilalı ve uluslararası kriket için bakımlı bir gelecek var ham yetenek sağlayacaktır kurulduktan sonra sizi temin ederim ki,” İmran dedi.sürüyor

Geçen yıl başbakanın direktifleri PCB tarafından sunulan yeni iç kriket yapısı altında, sadece altı il ekipleri şimdi İlk rekabet kriket ve diğer ODİ ve T20 turnuva ve departman ekipleri sistemden iptal edilmiştir.

Imran yetenek düzgün bakımlı ve sadece kaliteli oyuncular ileri gelir sağlamak için bir sistem olduğunu bir kez bağlı olmalı Pakistan kriket ait görmek istediğini söyledi.

“Bir sonraki Dünya Kupası için çok güçlü bir takım ve bu yeni sistem sayesinde içinde iyi bir konumda mümkün olacağını ümit ediyorum.” dedi.

Imran Pakistan dünyanın başka hiç bir yerinde olmayan bir tünel iç kriket bir sistem vardı geçmişte söylemişti.

“Bu sisteme rağmen sahip olduğumuz muazzam ham yeteneği sayesinde kazandık. Oyuncu mezunu hiçbir yerinde düz junior veya kulüp düzeyinde kriket Milli Takımı haline geliyor.”

More on this topic

Popular stories