Facebook Oculus Quest 2 VR kulaklık ilan, Rift terk

Related Articles

Facebook Çarşamba günü Oculus Quest 2 sanal gerçeklik kulaklığı duyurdu. Geçen yılki Arayışı için bir devamı olduğunu ve bu versiyonu gibi, bir bilgisayar çalıştırmak için gerektirmez. VR kullanmak için ihtiyacın olan her şey içinde paket halinde gelir.

Bu strateji, Facebook ilerlemeye almaya çıktı. Çalıştırmak için bir PC gerekli olan Oculus Rift kulaklık, hendekler var.

Hala Oculus Bağlantı USB-C kablosuyla Quest 2 Rift için tasarlanmış gelişmiş PC sanal gerçeklik oyunları çalıştırabilirsiniz. Oculus Bağlantı orijinal Oculus Quest beta oldu, ama şimdi resmi bir özellik. Bu istediğiniz herhangi bir yere kullanabileceğiniz bir kulaklık, ama yine de bir PC için daha güçlü donanım gerektiren bir oyun oluşturmak için bağlayabilirsiniz Facebook bu uzun vadeli bir vizyon vardır.

Oculus Quest insanlar evde daha fazla eğlence seçenekleri için bakmak gibi Corona salgını sırasında popüler olmuştur. Facebook ve perakende ortakları stoğunda tutmak zor bir zaman vardı. Talebi karşılayabilmek için 2 Oculus Quest üretiminin artırılması olduğunu Facebook CNBC söyledi. Ama, yine de bu VR kulaklıklar çoğu aslında sattı nasıl ortaya değil.

Daha fazla satış artırmak için, Facebook oyun çekmek için umut nerede bu pazar, Japonya’da 2 Arayışı, ilk perakende girmesinden başlatılması olduğunu söyledi.

Büyüme zarar verebilir bu yeni bir sorun, ancak, Facebook hesabı Oculus kulaklık kullanmak için gereklidir. Bu hesapları yok ve onu istemeyen insanlar kapatabilir.

Doğru yönde atılmış bir adım

2 Oculus Arayış içinde ana ekran.

Facebook

Yeni Quest geçen yılki modeli daha küçük ve performansı geliştirmek gerekir, daha yumuşak ve daha keskin, ve yeni Qualcomm işlemci, bu daha iyi denetleyicileri ve bir ekran içerir.

Resimler orijinal Arayış göre daha canlı görünen Facebook bana yeni Maceralar birini gönderdi, ve şimdiye kadar sadece bir kaç saat kullandım, ama fark ettim. 2 Oculus Arayışı uzun süreler boyunca giyerek rahat hale getiren öncül, daha küçüktür. Geçen yılki modele göre %10 daha hafif, %50 daha fazla piksel ve benzeri ile listeleri, web siteleri, uygulamalar ve göz atmak için daha düzgün yapar, daha hızlı bir yenileme hızı, sağlama yeteneğine sahip bir ekran ile yeni bir ekran olmasına rağmen. Ayrıca oyunlar için harika.

2 Oculus Quest, selefi gibi, bir sürü şey yapabilir. Devasa sanal bir sinema ya da rahat oturma odası bir ortamda Netflix izleyebilirsiniz. TV Askı ile canlı TV izle. Gelen, ilk-kişi ateş etmek için yarış arasında değişen seçim için oyunlar yüzlerce vardır. Ve çok hızlı geliyor. Çok uzun yükleme ekranları değil ve grafikler harika görünüyordu. Ayrıca dahil kontrolörleri ile gezinmek için, özellikle de daha önce oyun denetleyicisi herhangi bir tür kullandıysanız süper kolay. Her zaman sadece telefon kullanmayı tercih ettim ama Facebook parmakla kaydırma ve seçmek şeyler sadece ellerini kullanarak sağlayan bir seçenek vardır.

2 Oculus Arayışı için oyun Nüfus: Bir.

BigBox

Daha sonra bu sonbaharda çıkacak olan yeni oyun, Nüfus denir: Bir, gerçekten eğlenceliydi. Fortnite gibi, boyutunu küçültür ve oyuncular son takım ayakta kalmak için mücadele eden bir harita var. Ama, şey, büyük binalar da dahil olmak üzere, tırmanış ve sonra onları aşağı uçabilir. Çok çılgın bir şey değil, ve aslında masamda oturuyordum bilsem de VR bir bina tırmanma, korktum. Daha gerçekçi ayarların bazıları gerçekten mide bulandırıcı bana sonradan yapılmış olsa da. Hala gerçek hayatta dururken etrafında dijital bir dünya içinde hareket etmeye alışması gerekir. Bu yüzden, yeni gelenler (ya da benim gibi oyuncular ileri bile) biraz daha kolay mide yapmak için bazı ayarları değiştirmek isteyebilirsiniz VR için.

VR hala yeterince sosyal değil

V büyük bir eğlence olabilir, ve o zaman VR açık ara lider olan Oculus olan Facebook var 2014 edinme, değer harcanan 2 milyar dolarlık kanıtlamak olabilir geçen yılki Quest kanıtladı. İyi çalışıyor ve çok eğlenceli.

Hala, VR normal insanların kitlesel bir nüfus almak zor olabilir. Bir konsol ile oyun sosyal bir etkinliktir: arkadaş ile kanepede oturup birbirlerine karşı oynamak gibi görmek ve tepkilerini duyuyor. Sanal gerçeklik hala derinden izole edilir.

Daha fazla sosyal olmak için tek yol Facebook böylece tek bir uygulama içine atlamak ve arkadaşlar, oyun oynamak takılmak ve film izlemek ve TV şovları, hepsi milyonlarca insanı büyük bir etkileşim içinde olduğu alternatif bir evrende olabilecek bir tür kutuları adında bir inşa etmek için olacaktır. Ben takılmak ve futbol oyunları ya da şahsen konsere gidemediğimiz için bu salgını sırasında özellikle çekici görünüyor. Bir işaret olan “Ready Player One” (film), kitabın içindeki fikir gerekli okuma zaten yaklaşık 3 milyar insanın iletişim ve etkileşim içinde olduğu küresel ölçekli hizmetler çalışan yeni Facebook çalışanlarına ve Facebook için oluşturmak için mükemmel bir şekilde yerleştirilmiş gibi görünüyor.

Hazır Bir Oyuncu

Kaynak: Warner Bros.

Facebook tüm dünyada insanları bağlamak ve bu tür bir ortam doğru bir ilk hareket olabilir, birlikte oyun oynamak, onlara izin veren Ufuk adında bir proje test aşamasında ama henüz 2 Arayışı için-test ve kullanılamaz beta.

Eğer sadece bir veya iki saat için gerçeklik kaçmak istiyorsan şimdilik VR en iyisidir. Diğerleri izledi iken ailesi ile paylaşıyor, eğlenceli deneyimler yaşadım, ama gerçekten birlikte oyun oynamak için birden çok ünite lazım. $299, yeni Xbox One X ve insanlara yan koltukta yan oyun izin HB konsolu daha hızlı eklemek olacak.

2 Oculus Quest satış Ekim devam ediyor. 13. Depolama 256 GB modeli $399 mal olacak olsa giriş seviyesi modeli 299 dolara, 64 GB depolama alanı var. Sıradan kullanıcılar sadece giriş seviyesi seçenek olmalı.

CNBC YouTube abone olun.

More on this topic

Popular stories