JPMorgan halka ARZ devler SpaceX, Robinhood ve Airbnb dahil olmak üzere önceden hisse ticareti için yeni bir ekip oluşturur

Related Articles

JPMorgan Chase yatırımcılar için bir sonraki sıcak pazar buldu SpaceX gelen Airbnb dev, pre-IPO start-up hisselerini Alarak düşünüyor.

Yatırım Bankası, özel şirket hisseleri için gelişen pazarda alıcı ve satıcı bağlamak için yeni bir takım başlatılması, Chris Berthe, nakit hisse senetleri işlem JPMorgan küresel eş başkanı göre. Ticaret platformu Andrew Tuthill, Kıdemli Başkan YARDIMCISI buraya getirdi. Forge Küreselyeni bir takımın başına geçmek için.

“Müşterilerimizin çoğu bu işte bir sonraki sınır olarak,” Berthe ” dedi. Piyasalar çok yüksek olsun “ne yaparsın? Zincir değeri aşağı bakmaya devam edeceksin ve belki de bu onların yaşam döngüsünün erken aşamalarında şirketleri içinde yer alma anlamına gelir.”

Şirket gelişiminde daha önce kamu gitmek için daha bir on yıl önce, çok daha yaygın olduğunu, yatırımcılar, Amazon ve Google gibi kazananlar yükselişi katılmak için izin. Sonra bol girişim sermayesi fonları uzun yıllardır özel şirketler kalmak için izin, tek boynuzlu at start-up bir artışa yol açmaktadır. Şimdi 493 tek boynuzlu at değeri 1.5 trilyon dolardan fazla, CB Anlayışlar göre.

Ama bu artış daha fazla sermaye karlı kazançlar sokmamak anlamına gelmiştir. Yatırımcılar VC Uber erken evre milyarlarca yapmış olmakla birlikte tipik bir örnek: Uber Hisseleri hala şirketin halka ARZ fiyatının altında bir yıl öncesine göre daha çok ticaret.

Bu özel şirketler, Elon Misk dahil olmak üzere hisse senedi kaynak JPMorgan sormak hedge fonları da dahil kurumsal yatırımcılar SpaceX led neden olduğu, Airbnb, Robinhood, Palantir ve TikTok bile, Berthe dedi. Tiktok bir uluslararası karışmış durumda tartışma bir Amerikan şirketi, ABD operasyonlarını satmak bunu Koz yönetiminin talebi üzerine.

(R) nakit hisse senedi ticareti (L) JPMorgan özel sermaye piyasası likidite Andrew Tuthill, baş ve Chris Berthe, global işbirliği Başkanı.

Kaynak: JP Morgan

Aynı zamanda, JPMorgan şirketin kurucuları, daha fazla talep, girişim sermayesi fonları ve varlık yönetimi müşterilerine özel şirketler kendi hisselerini satmak için görüşüyor ” dedi.

Özel şirket hisse senedi alım satım pazarında çoğunlukla butik komisyoncular tarafından West Coast dayalı gibi isimlerle hakimdir EquityZen, SharesPost ve Forge.

Berthe New York merkezli JPMorgan özel hisse ticareti için özel bir ekip oluşturmak için ilk büyük Wall Street Bankası olduğuna inandığını söyledi. Firmalar bunu ekiplerimizle yok iken, bu yıl bu pazarda esnaf kolaylaştırmak olduğunu Goldman Sachs ve Morgan Stanley işlemleri hakkında bilgi sahibi olan insanlar ” dedi. Özellikle, Morgan Stanley, geçen yıl edinilen Şirket hisse senedi planları Solium, önde gelen bir yöneticisi, bu sermaye başlangıç geniş bir tarama alanı-erişim sağlayacak.

Microsoft gibi kamu şirketlerinin hisseleri aksine, özel bir şirket hisse senedi alım satım karmaşık ve eski bir okul ses ticaret, saniyeler içinde işlemleri yakın elektronik alışverişi karşı etki hala çoğunlukla. Bir zamanlar bir ticaret görüşülür, JPMorgan sözleşmeleri hukuki mülkiyetinin devri ve baştan ayağa izni almak haftalar sürebilir bir süreç var.

“Hisse o bir yatırımcı, bu şirketlerin içine alır zaman listelenir değil, farklı hisse sınıfları,” Berthe ” dedi. Şirketler genellikle çok-ilk-ret fıkra ve çeşitli nedenlerle bir alıcı ve bir satıcı arasında bir işlem bloğu, alıcı ile endişeleri olabilir, çünkü genellikle fiyat nedeniyle ya da onlar bir hakkı vardır, o “başka konularda daha da karmaşıklaştırıyor.”

Tuthill arasında JPMorgan gelen alıcı ve satıcı bağlayan, yatırım bankacılığı müşterileri, varlık sınıfı için daha derin bir piyasa oluşturmak gereken varlık yönetimi ve ticaret ekipleri de dahil olmak üzere görevli.

“Şirketler daha özel kalıyor ve dinamik o değişiyor gibi yakın zamanda görünmüyor,” Berthe ” dedi. “Daha fazla pazar mitingler, daha fazla insan alternatifler bakmak istiyorum olacak.”

More on this topic

Popular stories