Michelle Obama 15 $bir ruj üzerinde katılımın yardım için işbirliği

Related Articles

  • Michelle Obama makyaj markası ABD’de artan seçmen katılımı için ayrılmış Hepimiz Oy olmayan Zaman destekleyen bir ruj oluşturmak için Dudak Çubuğu toplum kuruluşları ile işbirliği yaptı.
  • 15 $likit ruj Bawse Seçmen denir ve bir mat-kırmızı renk gelir.
  • Bawse Seçmen dudak rengi sınırlı sayıda ve Dudak Bar İnternet sitesinde 500 satın almak için kullanılabilir.
  • Dudak Bar, siyahlara ait bir marka, vegan göz, dudak satan ve cilt tonları ve tonları çeşitli makyaj ürünleri yüz için bilinir.
  • Daha fazla hikaye için İçeriden ana sayfasını ziyaret edin.

Michelle Obama makyaj markası ile seçmen kaydı artırmak için çalışıyor.

Eski first lady ile takım Dudak Çubuğu yeni sıvı bir ruj oluşturmak için ve ürün gelirlerinin %40 Hepimiz BİZİ seçmen katılımı artırmak için Oy amaçlayan, kar amacı gütmeyen bir kuruluş ne Zaman gidecek.

Dudak Çubuğu siyahlara ait bir markadır vegan, zulüm ücretsiz makyaj satıyor. Kurucusu, Melissa Butler, ABC’NİN “Shark Tank” TV dizisi ortaya çıktı. Dudak Çubuğu göz, dudak sunuyor ve makyaj yüz ve cilt tonları geniş bir yelpazede ürünlerini terzilik için bilinir.

Kırmızı sıvı dudak rengi bir gölge gelir, onaylı, mat-markanın ilk kadın denir Bawse Seçmen. Şu anda sitede satın almak için kullanılabilir ve 15 $için yazma sırasında satılmaktadır. Dudak Çubuğu dedi Bawse Seçmen sınırlı sayıda bir gölge İnstagram sayfasında ve stokta sadece 500 vardır.

Şu an “gurur değil sadece Michelle Obama, çünkü aynı zamanda @whenweallvote ile seçmen kayıt destek için çalıştık bc!” Butler bir İnstagram resim yazısını yazdı fotoğraf Bawse Seçmen renk seçimin Obama gösteren 9 Eylül tarihinde.

Tüm Oy 2018’de ünlüler ve kamu rakamlar, Michelle Obama dahil olmak üzere bir dizi tarafından başlatılan zaman. BİZİ seçimlere katılımın artırılması hedefleniyor ve – ilgili oylama gap ırk ve yaşa yakın.

“Hepimiz Oy ne zaman bir veri kullanarak oy dolaştınız ve seçimlerde katılımı artırmak için yaklaşım çok yönlü kültür değişiyor,” örgüt kendi web sitesinde devletler.

Uşak güzellik sektöründe temsil eksikliği yaşadıktan sonra 2012 yılında Dudak Çubuğu başlattı

Bunu takan insanların çeşitliliğini yansıtan bir makyaj oluşturmak istediği Butler Dudak Bar İnternet sitesinde yazdı.

“Baktım, çünkü her yerde Dudak Çubuğu başlattı, medya güzellik belirli bir şekilde görünen kadın söylüyordu. Nefret ettim,” Uşak markanın web sitesinde yazdı. “Güzellik insanların düşünme şeklini değiştirmeye kararlıydım.”

İki Dudak Çubuğu temsilcileri ve Tüm Oy verdiğimiz Zaman hemen yorum için İçeriden isteğine yanıt vermedi.

More on this topic

Popular stories