Microsoft Yüzey Duo satın alabilirsiniz burada

Related Articles

Microsoft’un çift ekranlı Android telefon, Yüzey Duo serbest, onun 2019 yılında ortaya beri bekleyen bir yıl yakın takip etmiştir. Yukarıda meslektaşı Dieter Bohn benim video inceleme izle, o zaman daha çok bilgi için buraya yazılmış bir inceleme kontrol edebilirsiniz. Depolama 128 GB baz modeli için $1,399 maliyeti, ama sadece kilidi satın alırsanız o kadar peşin Ödeyeceksin. Aksi takdirde, taksit planı üzerinde AT&T, Best Buy aracılığıyla satın alırsanız, daha küçük bir aylık ödeme borçlu olacaksınız.

Yüzey Duo ile satın alınabilir Microsoft Store. $1,399 ödeme ekstra $100 dahili 256 GB’lik depolama çift bunu yaparken seni depolama 128 GB ile İkili alacak. Checkout sırasında AT&T ile uyumlu T-Mobile veya Verizon) veya AT&T SIM kartı içeren bir telefon kilidi sürümü almak için seçebilirsiniz.

AT&T 30 ay boyunca ayda 47 dolara 128 GB varyant sunan ve 256 GB’lik versiyonunu aylık taksit 30 bir plan için ayda bir düz 50 $mal olacak.

Eğer AT&T sürümünü satın alırsanız, bu taşıyıcıya kilitli olduğunu unutmayın. Kilitsiz versiyonu AT&T ile T-Mobile ve Verizon gibi çalışabilir. Microsoft Store üzerinden satın kilitsiz versiyonu almak için iyi bir yoldur. Best Buy da Duo satıyor, ve de 128 GB veya 256 GB’lik telefon kilidi şimdi alabilirsiniz.

More on this topic

Popular stories